Tijekom više od pola stoljeća tradicije ‘z bregov mlijeko postalo je hrvatski mliječni klasik. Rezultat je to velikog truda i biranja samo najboljeg mlijeka s hrvatskih pašnjaka. Puni mliječni okus te božanstvene tekućine nadopunjuje se njegovim pozitivnim utjecajem na zdravlje kako bi zajednički stvorili najprepoznatljiviji brend mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvata.

Kvaliteta Vindija
'z bregov

Naše mlijeko proizvodi se isključivo na hrvatskim farmama što dokazuju oznake „Mlijeko hrvatskih farmi“ i "Dokazana kvaliteta Hrvatska" koju su 'z bregov mlijeku dodijelili Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska poljoprivredna agencija. Najukusnije i najkvalitetnije mlijeko na vašem stolu rezultat je kontinuirane suradnje s našim kooperantima – obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima diljem Hrvatske, koju temeljimo na uzajamnom povjerenju. Potičemo hrvatske farmere i podupiremo domaću poljoprivrednu proizvodnju kako biste svakodnevno mogli uživati u vrhunskoj kvaliteti 'z bregov mlijeka i širokom spektru iznimnih mliječnih proizvoda. A vi nam to vraćate dugogodišnjim statusom najprodavanijeg mlijeka u Hrvatskoj, hvala vam! 

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: