Ovaj desertni bezvremenski klasik dobro poznaje svaki slatkoljubac s naših prostora. Puding uz koji su generacije odrasle i uz koji i dalje odrastaju. I dalje u njemu uživaju. Evergreen koji je svojom punoćom okusa u stanju uvijek iznova iznenaditi vaše nepce. Uzmemo li tu u obzir da Vindijini pudinzi već 30 godina uživaju status „šampiona kvalitete“, uz višestruko zlato na DLG ocjenjivanju prehrambenih proizvoda u Njemačkoj, jasno je zašto su baš oni deserti koji morate probati.

Kvaliteta Vindija
Fino mi je

U našoj liniji mliječnih proizvoda „Fino mi je“ pronađite brojne ukusne deserte koji će ugodno iznenaditi svako nepce i savršeno zasladiti svaki vaš dan, stanku na poslu ili druženje s prijateljima. Uronite u senzacionalan svijet Vindijinih deserta: pudinga „classic“, pudinga sa šlagom, Choco Loco ili Tres Chic i prepustite se neodoljivim okusima čistog zadovoljstva!

Fino mi je

Fino mi je proizvodi

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: