PROIZVODI / Pudinzi

Pudinzi

Vindijin puding apsolutni je vladar među desertima i vrhunac dana svakog istinskog sladokusca. U bogatoj ponudi svog će favorita pronaći i oni najzahtjevniji, a u njemu će uživati najmlađi, jednako kao i oni malo stariji. Idealan međuobrok možete pronaći u praktičnim pakiranjima koja će uljepšati svaki odmor, onaj kod kuće, na poslu, kao i u školi.

Potražite proizvode naših brandova

Puding klasik

Već više od 30 godina uživamo u prepoznatljivom okusu najdražeg nam pudinga. Brojne generacije odrasle su uz bogat okus najkvalitetnijeg domaćeg deserta koji i danas možete pronaći u legendarnom pakiranju od 125 g. Prepoznatljivi okusi čokolade, vanilije i lješnjaka-čokolade zasladit će baš svaki dan.

Proizvodi u ponudi

Puding čokolada 125 i 4x125 g, Puding vanilija 125 g i 4x125 g, Puding lješnjak-čokolada 125 g

Svježe mlijeko

Puding sa šlagom

Puding sa šlagom svojom blagom kremoznošću i laganom teksturom odavno je pronašao svoje mjesto među najvećim zvijezdama desertne scene. Favorit brojnih kućanstava upakiran je u praktična zbirna pakiranja i dolazi u dva omiljena prepoznatljiva okusa – čokolada i vanilija. Zašto pojesti samo jedan, kad možete četiri?    

Proizvodi u ponudi

Fino mi je puding čokolada sa šlagom 4x125 g, Fino mi je puding vanilija sa šlagom 4x125 g

Svježe mlijeko

Choco Loco / Choco Coco

Što je bolje, vanilija i čokolada ili kokos i čokolada? Jedno od najtežih pitanja u povijest čovječanstva... Ali zašto tražiti odgovor kad možemo samo sjesti i uživati u jednom i u drugom. Ili kombinirano? Vindijini Choco Loco i Choco Coco upravo su to – lude kombinacije najboljih okusa pudinga u spiralnom punjenju. Kremasti pudinzi za jedinstvene trenutke uživanja svakog dana. 

Proizvodi u ponudi

Fino mi je Choco-Loco 4x125 g, Fino mi je Choco-Coco 4x125 g

Svježe mlijeko

Très Chic

Deserti sa stilom. Très Chic nije samo desert, on je kralj deserta i apsolutna zvijezda svakog hladnjaka. Nagradite se ovim visokokvalitetnim pudingom od pomno biranih sastojaka i uzbudite svoje okusne pupoljke bogatim čokoladnim okusima. Punoća duple čokolade ili kombinacija pralina i tamne čokolade prave su fantazije okusa u kojoj će sa zadovoljstvom uživati baš svi.

Proizvodi u ponudi

Fino mi je Très Chic dupla čokolada 200 g, Fino mi je Très Chic praline&tamna čokolada 200 g

Svježe mlijeko

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: