PROIZVODI / Vindino

Vindino

Razvedrite i najtmurniji dan rapsodijom bogatih okusa i hranjivih sastojaka koji će vam osigurati pregršt energije. Vindino proizvodi za naše najmlađe pripremljeni su s puno pažnje i ljubavi, a mali dinosaur koji veselo pozdravlja sa šarenog pakiranja svima će praviti društvo prilikom kušanja. Bila noć ili dan, Vindino za zdravlje ima plan!

Vindino jogurti

Jeste li znali da samo 200 grama Vindina osigurava čak 40 % preporučenog dnevnog unosa kalcija? Okus zrele proljetne jagode i nježna mliječna tekstura očarat će djecu svih uzrasta! Izvrsni, hranjivi i ukusni Vindino jogurti bogati kalcijem zdrav su odabir za djecu, ali i sve ljubitelje mliječnih deserta s voćem.

Proizvodi u ponudi

Vindino tekući voćni jogurt jagoda 200 ml

Svježe mlijeko

Vindino mliječni deserti

Nakon vrtića, škole ili igre u parku svakom mališanu potreban je hranjiv obrok koji obiluje vitaminom D i kalcijem. Vindino, ukusan mliječni desert u natur verziji ili s okusom omiljene čokolade i lješnjaka izvrstan je izvor tih važnih nutrijenata za izgradnju kostiju i fina slastica koja će oduševiti vaše mališane.

Proizvodi u ponudi

Vindino mliječni desert lješnjak čokolada 4x60 g

Svježe mlijeko

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: