Vaši mišići neće rasti i održavati se sami od sebe. Osim treninga prehrana je najvažniji dio toga. 'z bregov Protein proizvodi zato su tu da bi im pomogli uspješno rasti!

Kvaliteta Vindija
Protein

Dnevna doza proteina koja je potrebna organizmu za razvoj i obnovu ravna je onome što se pojede u kilogramu graška. 'z bregov Protein mliječni napitci u samo jednoj bočici sadrže tu istu dnevnu dozu proteina od 50 g. I ono što je najbitnije - bez dodanog šećera i bez laktoze te s niskim udjelom masti! Bez obzira jeste li  “dio inventara” obližnje teretane ili panično odbrojavate dane do odlaska na plažu, 'z bregov Protein mliječni napitak olakšat će vam put ka cilju. A kako bismo dokazali da zdravo može biti i fino, ovaj divni napitak donosimo u pregršt čarobnih okusa. Mi to zovemo spajanje ukusnog s korisnim, a vama prepuštamo konačnu ocjenu.

Ako si u kategoriji pravih boraca i onih koji žele biti aktivniji, jači, brži i izdržljiviji, onda si na pravom mjestu 'z bregov Protein proizvoda dobrog raspoloženja.

Snažni dok kažete keks!

Protein

'z bregov Protein proizvodi

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: