Vaši mišići neće rasti i održavati se sami od sebe. Osim treninga prehrana je najvažniji dio toga. 'z bregov Protein proizvodi zato su tu da bi im pomogli uspješno rasti!

Kvaliteta Vindija
Protein

Dnevna doza proteina koja je potrebna organizmu za razvoj i obnovu ravna je onoj u kilogramu graška. 'z bregov Protein mliječni napitci u samo jednoj bočici sadržavaju tu dnevnu dozu proteina od 50 g. I ono najvažnije – bez dodanog su šećera i bez laktoze te s niskim udjelom masti! Bilo da ste „dio inventara“ obližnje teretane ili panično odbrojavate dane do odlaska na plažu, 'z bregov Protein mliječni napitak olakšat će vam put prema cilju. A kako bismo dokazali da zdravo može biti i fino, taj izvrstan napitak donosimo u pregršt čarobnih okusa. Mi to zovemo spajanje ukusnog s korisnim, a vama prepuštamo konačnu ocjenu.

Ako ste u kategoriji pravih boraca i onih koji žele biti aktivniji, jači, brži i izdržljiviji, onda ste na pravom mjestu – uz 'z bregov Protein proizvode dobrog raspoloženja.

Snažni dok kažete keks!

Protein

'z bregov Protein proizvodi

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: