Karijere

Budućnost i karijera

Naše vrijednosti

Temeljne vrijednosti u Vindiji

Naše su temeljne vrijednosti čvrsti stupovi koji podupiru misiju i viziju našeg poslovanja.

Tradicija

Počeli smo kao mala obiteljska mljekara, a danas svoje proizvode izvozimo diljem Europske unije i regije. Već više od 60 godina ustrajno podupiremo domaću proizvodnju, a povjerenje koje nam kontinuirano poklanjate za nas je najveće priznanje.

Kvaliteta

Desetljeća pomnog i strateškog razvoja svih segmenata poslovanja rezultirala su neupitnom kvalitetom cijelog spektra naših prehrambenih proizvoda. Naslanjajući se na tradiciju proizvodnje, kvaliteta je utkana u same temelje Vindije, a ujedno osnažuje potencijal za daljnji rast.

Odgovornost

Prema okolišu, zajednici u kojoj djelujemo, kupcima i zaposlenicima – društvena odgovornost uz težnju, ali i konkretne korake prema zelenijoj budućnosti i održivom poslovanju te duboko poštovanje za naše sugrađane, prirodna bogatstva i zaposlenike za nas su imperativ.

Inovativnost

Uz tradiciju, inovativnost je za nas zalog za uspješnu budućnost. Inovacije prožimaju svaki dio našeg poslovanja – od proizvodnje, preko pakiranja i distribucije pa do marketinga – postavljamo trendove, optimiziramo, unaprjeđujemo i mijenjamo nabolje.

Prednosti i benefiti zaposlenja

Naši su zaposlenici pokretačka snaga našeg poslovanja i temelj našeg uspjeha, a njihovoj predanosti možemo zahvaliti stabilnu poziciju tržišnog lidera cjelokupnog sektora. Stoga smo posvećeni zaštiti dobrobiti svih naših zaposlenika i izgradnji poticajnog radnog okruženja. Zahvaljujući potpisivanju Global Compact programa pri Ujedinjenim narodima, dodatno promičemo poštivanje načela ljudskih prava i svih radničkih standarda, a u ostvarenju naših ciljeva ključnu ulogu ima i borba protiv diskriminacije na svim razinama.

Sigurnost

Savjesno smo posvećeni izvrsnosti, a to uključuje i sigurnost naših zaposlenika na radu uz poštivanje svih propisa i mjera sigurnosti, ali i sigurnost radnog mjesta unutar vodeće prehrambene kompanije u državi.

Stabilnost

Pored redovitih, stimulativnih primanja, svojim zaposlenicima nudimo i brojne dodatne financijske benefite u obliku povećanja plaća, bonusa, božićnica, uskrsnica i regresa, a financiramo i pribor mladih školaraca.

Rast i razvoj

Kontinuirana i česta ulaganja u profesionalni razvoj naših zaposlenika koji obuhvaća obrazovanje i usavršavanje kroz stručne edukacije za specifična radna mjesta, jamstvo su proaktivnog pristupa koji vodi prema uspjehu, dok stagnacija za nas nije opcija.

Posao u Vindiji

Budite dio našeg tima

Konstantno smo u potrazi za novim zaposlenicima i predanim radnicima koji će dijeliti naše vrijednosti i pomoći nam unaprijediti poslovanje. Ako želite karijeru okušati u izazovnom okruženju čestih promjena i novih trendova te u dinamičnoj svakodnevici rada u Vindiji izbrusiti svoja znanja i vještine, pošaljite nam svoju otvorenu molbu i životopis na posao@vindija.hr i postanite dio našeg tima!

image of vindija facilities

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: