PROIZVODI / Bez laktoze

Bez laktoze

Mliječne poslastice bez laktoze. Jeste li znali da je pravilna probava siguran put do zdravlja? Stoga smo za sve one s osjetljivom probavom pripremili omiljene mliječne proizvode bez laktoze. Neka ništa ne pokvari vaše nesmetano i opušteno uživanje u omiljenom okusu mlijeka i mliječnih proizvoda!

Potražite proizvode naših brandova

Trajno mlijeko bez laktoze

Ako imate smetnje s probavljanjem laktoze, mlijeko bez laktoze s 2,8 % mliječne masti namijenjeno je baš za vas. Slatkasti okus čini ga idealnim za kombiniranje sa žitaricama, ali i odličnim saveznikom kod pripreme slastica jer svojim slatkastim okusom smanjuje potrebnu količinu šećera. 

Proizvodi u ponudi

'z bregov Osmijeh trajno mlijeko bez laktoze 2,8% m.m. 200 ml i 1 L

Svježe mlijeko

Čokoladno mlijeko bez laktoze

Rapsodija čokoladnih nota u savršenoj kombinaciji s bogatom mliječnom teksturom čini ovu poslasticu bez laktoze neodoljivom i velikim i malim sladokuscima. 

Proizvodi u ponudi

'z bregov Osmijeh čokoladno mlijeko bez laktoze 1 L

Svježe mlijeko

Natur jogurti bez laktoze

'z bregov jogurt bez laktoze lako je probavljiv i omogućuje uživanje u jogurtu osobama koje zbog osjetljivosti na laktozu ne konzumiraju mliječne proizvode te tako u organizam svakodnevnom prehranom ne unose prijeko potreban kalcij. Blago je slatkastog okusa jer se prilikom procesa fermentacije mliječni šećer razgrađuje na dva jednostavna šećera, glukozu i galaktozu koji se lakše probavljaju.

Proizvodi u ponudi

'z bregov Osmijeh jogurt bez laktoze 2,8% m.m. 200 i 1000 g TetraTop

Svježe mlijeko

Vrhnje za kuhanje bez laktoze

Novo 'z bregov Osmijeh vrhnje za kuhanje razveseliti će sve gurmane za pripremu raznih kreativnih jela bez laktoze! Punoća okusa je zagarantirana, a na vama je samo da isprobate neodoljive varijacije u omiljenim jelima koja od sada dobivaju jednu sasvim novu izvedbu, laganu za svaki želudac i po ukusu za svako nepce.

Proizvodi u ponudi

'z bregov Osmijeh vrhnje za kuhanje bez laktoze 0,2 L

Svježe mlijeko

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: