kruna hrvatske piletine

Cekin – hrvatski naziv za piletinu

S više od šezdeset godina tradicije, Cekin piletina simbol je vrhunske kvalitete pilećeg mesa hrvatskog podrijetla.

Hrvatska antibiotic-free piletina!

Vrhunska kvaliteta Cekin proizvoda potvrđena je najnovijim certifikatom „Proizvedeno bez upotrebe antibiotika“ koji potrošačima jamči da pilići ni u kojoj fazi uzgoja ili obrade nisu tretirani antibioticima. Uz antibiotik-free status, koji Cekin piletina uživa među prvima u Hrvatskoj, ponosni smo i na certifikate „Dokazana kvaliteta Hrvatska“, „Meso hrvatskih farmi – rođeno i uzgojeno u RH“, „5 RH“ te ostale standarde sigurnosti i kvalitete ISO 9001, SSOP, HACCP, HALAL, IFS i BRCGS, AOECS gluten free.  

Cekin – hrvatski naziv za piletinu
Svježa piletina

Svježe je najbolje

Svježa piletina

Svježe pileće meso bogato je visokokvalitetnim bjelančevinama i esencijalnim aminokiselinama potrebnim za pravilno funkcioniranje organizma. Kada tome dodate antibiotic free status i 100 % hrvatski proizvod, jasno je da je riječ o piletini broj 1 u Hrvatskoj. Cekin.

Proizvodi u ponudi

Cekin Hrvatsko pile, Cekin pile Roster, Cekin pile Kalibro, Cekin Varaždinski pohanci, Cekin pileći rasjek

Banner 1

Brzo i grillastično!

Marinirano pileće meso

Ljeto poziva na kupanje i druženje uz roštilj. A dok se vi kupate u moru, naša svježa piletina kupa se u najfinijim marinadama koje možete zamisliti i samo čeka vašu vatru da ispuni svoj puni potencijal u harmoniji okusa i mirisa. Cekin Marinato Grill.

Priprema vrhunskog roštilja zahtijeva vještinu, ali uz naše unaprijed pripremljene i marinirane, mekane i sočne pileće proizvode svaka grill-avantura postaje jednostavnija i praktičnija – kako biste vi mogli biti još opušteniji. 

Okupite dobro društvo i provedite se kao pravi gurmani uz vrhunski asortiman grill-piletine s roštilja! 

Proizvodi u ponudi

Cekin Filetino, Cekin Marinato Grill, Cekin pile Gavelino

Banner 2
Pileće hrenovke

Ukusno, a brzo

Pileće hrenovke

Za brzu pripremu ukusnog međuobroka u kojem će uživati sve generacije izvrstan su odabir Cekin pileće hrenovke blagog i profinjenog okusa. Uz te je hrenovke ideja za pripremu maštovitih i jednostavnih obroka bezbroj – dodajte ih u omiljenu salatu, u omlet s povrćem ili u pecivo i pripremite brz i ukusan hot-dog koji će posebno razveseliti vaše najmlađe.

Proizvodi u ponudi

Cekin pileće hrenovke classic 100, 200, 300 i 1000 g, Cekin pileće hrenovke sa sirom 100 i 300 g, Cekin pileće hrenovke koktel 450 i 1000 g, Cekin pileće hrenovke u prirodnom ovitku 240 i 480 g

Banner 3

Nareži za užitak

Pileće salame i kobasice

Pileće salame i kobasice dostojne pravih gurmana.

Ukusne salame i kobasice od najkvalitetnijeg pilećeg mesa pravi su izbor za jednostavnu i brzu pripremu delikatesnog sendviča idealnog za stanku na poslu, kratki izlet ili daleko putovanje s najdražima. Obogatite svoj dan ukusnim Cekin pilećim narescima bogatim bjelančevinama s minimalnim udjelom masnoća! 

Proizvodi u ponudi

Cekin Dimcek dimljena pileća prsa, Cekin prsa u ovitku, Cekin Poliko Premium, Cekin Delko, Cekin Delko s paprikom, Cekin sendvič narezak sa sirom, Cekin posebna, Cekin pileća posebna sa sirom, Cekin pariška kobasica, Cekin pileća čajna kobasica, Cekin Extrawurst, Cekin Extrawurst sa sirom

Pileće paštete

Specijalitet za svako pecivo

Pileće paštete

Jedna je od omiljenih prerađevina od pilećeg mesa ukusna, hranjiva i savršeno maziva pašteta. Namažite svoje omiljeno jutarnje pecivo, krišku svježe pečenog, mirisnog kruha ili kreker sa sjemenkama i uživajte svaki dan u okusima koje volite. Zaboravite na kompliciranu pripremu jela i otjerajte glad uz Cekin pileće paštete! A dodate li im samo svježu rajčicu, dobit ćete omiljenu užinu za cijelu obitelj.

Proizvodi u ponudi

Cekin pileća jetrena pašteta 50 i 100 g, Cekin pileća jetrena pašteta u ovitku 100 i 1000 g, Cekin pileći narezak 150 g

Cekin Kids

Za najmlađe znalce

Cekin Kids

Jedini certificirani antibiotic free dječji asortiman na tržištu! Svježi pileći ražnjići, Pileća šunkica, Najposebnija salamica, Paštetica i Paniranci: Popsići, Školica i urnebesni Dinosi!

Osim što su jedini certificirani antibiotic free proizvodi na tržištu u segmentu prerađevina, Cekin Kids proizvodi proizvode se bez konzervansa, aditiva, bojila ili pojačivača okusa, a odlikuje ih i smanjen udio soli. Drugim riječima, za proizvodnju svakog proizvoda iz asortimana Cekin Kids upotrebljavaju se isključivo najkvalitetnije sirovine na bazi filea pilećih prsa, što ih čini zdravijima i nutritivno bogatijima. Certifikat antibiotic free jamči da se ni u kojoj fazi uzgoja i obrade mesa ne upotrebljavaju anbitiotici. Bolje ne može.

Proizvodi u ponudi

Cekin Kids pileći ražnjići 450 g, Cekin Kids pileća šunkica 80 i 350 g, Cekin Kids najposebnija salamica 80 i 350 g, Cekin Kids pileća hrenovčica 100 g, Cekin Kids pileća jetrena paštetica 25 i 100 g, Cekin Kids pileći dinosi 600 g, Cekin Kids pileća školica 600 g, Cekin Kids pileći popsići 500 g

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: