Nova generacija sporta

Iso Sport – najpoznatije hrvatsko sportsko piće, gotovo 40 godina prvi je izbor brojnih profesionalnih sportaša, rekreativaca i osoba koje se bave pojačanom tjelesnom aktivnošću jer otklanja umor i trenutačno vraća izgubljenu tekućinu na potpuno prirodan način.

Energija u 4 neodoljiva okusa Energija u 4 neodoljiva okusa

FUNKCIONALNA PIĆA

Energija u 4 neodoljiva okusa

Iso Sport je idealno osvježenje pri svim sportskim i drugim fizičkim naporima kada dolazi do pojačanog znojenja organizma i gubitka elektrolita. U ponudi su četiri fantastična okusa: limun-grejp, azzurro, novi okus mandarina-yuzu BCAA i naranča-limun. 

YUZU – nova supernamirnica iznimnih svojstava
Novi Iso Sport BCAA dolazi u ukusnoj, osvježavajućoj kombinaciji okusa mandarine i japanskog limuna pod nazivom yuzu, podrijetlom iz istočne Azije. Yuzu obiluje visokim udjelom antioksidansa, natrija, magnezija, mangana i vitamina C i izvrstan je prirodni sastojak u borbi protiv stresa i depresije. U kombinaciji s dodanim BCAA postaje prva izotonička bomba!

Za najbolje sportske rezultate Za najbolje sportske rezultate

FUNKCIONALNA PIĆA

Za najbolje sportske rezultate

Proizvodi u ponudi u negaziranoj varijanti:

Iso sport limun-grejp 0,5 i 1,5 L PET, 0,2 i 1 L, Iso sport azzuro 0,5 i 1,5 L PET, Iso sport mandarina-yuzu BCAA 0,5 L PET

Iso Sport se izravno apsorbira u organizmu i na prirodan način vraća izgubljene vitamine, minerale i tekućinu nakon većih napora. Obiluje mineralnim solima kalija i magnezija koje u kombinaciji s ostalim sastojcima omogućuju izotoničnost napitka, a sadržava i šest važnih vitamina, vitamin C, niacin, vitamin E, pantotensku kiselinu, folnu kiselinu i biotin.

Nadoknadite izgubljenu tekućinu na prirodan način. Iso Sport napitci obiluju kalijem i magnezijem.

Iso banner

Nova generacija sporta. Idi do kraja!

Iso banner

Jeste li znali?

Jeste li znali?
  • Naš prvi funkcionalni napitak Iso Sport ujedno je i prvi izotonični proizvod na hrvatskom tržištu, stvoren prije gotovo četiri desetljeća!
  • Iso Sport ima 50 % manje kalorija od običnih sokova.
  • U 100 mL Iso Sporta sadržano je 15 % preporučene dnevne doze vitamina!
  • Iso Sport je pogodan za dijabetičare jer sadržava voćni šećer fruktozu čija se slatkoća smanjuje otapanjem u tekućini, a njegovo širenje znatno je sporije i umjerenije od saharoze i glukoze.

Izotonično i osvježavajuće niskoenergetsko bezalkoholno piće – od 1986.!

U svakoj prilici

FUNKCIONALNA PIĆA

U svakoj prilici

Proizvodi u ponudi u gaziranoj varijanti

Iso sport limun-grejp 0,5 i 1,5 L PET, Iso sport naranča-limun 0,5 i 1,5 L PET, Iso sport azzurro 0,5 i 1,5 L PET

Iso Sport dolazi i u gaziranoj varijanti i u različitim praktičnim pakiranjima kako bi vam bio na raspolaganju na svakom mjestu u svako doba dana.
Vaš pouzdan partner na putu prema boljim rezultatima!

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: