Karijere

Razvijamo poslovanje zajedno - naši kooperanti

large warehouse

Uz zaposlenike, neupitnu kvalitetu naših proizvoda kojom se ponosimo već više od 60 godina, možemo zahvaliti i našim kooperantima s kojima ostvarujemo produktivnu suradnju temeljenu na povjerenju i kvaliteti. Zahvaljujući tome, jedina smo kompanija u Hrvatskoj koja organizirano otkupljuje kravlje, kozje i ovčje mlijeko vrhunske kvalitete. Izvrsnost sirovine koju otkupljujemo svjedoči o potencijalu hrvatske poljoprivredne proizvodnje. Pored toga, obiteljska poljoprivredna gospodarstva za nas su pokretači cjelokupne industrije, stoga, ponosno podupiremo i potičemo hrvatsku poljoprivredu, farmere i male poljoprivrednike te razvoj ruralnih krajeva.

Vindijin Sektor za otkup mlijeka na raspolaganju je farmerima u vidu savjetodavne pomoći u proizvodnji, pružajući stručno-obrazovnu potporu sa svrhom optimizacije proizvodnje te punu potporu u pripremi odgovarajuće hrane za njihove životinje i aktivno je uključen u proces nabave kvalitetnih grla.

To je za Vindiju politika poslovanja koja provjereno osnažuje i revitalizira rad i djelovanje naših kooperanata!

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: