PROIZVODI / Vindi

Vindi

Osjetite lepršavi val osvježenja naših fenomenalnih Vindi sokova, stvorenih za idealnu okrijepu i predah od užurbanog dana. Izvorni okus najfinijih voćki zaigrano čeka da otpijete prvi gutljaj!

Potražite proizvode naših brandova

Hrvatska jabuka

Okus tradicije, svježina prirode – neodoljiv spoj pretočen u Vindi Premium 100% juice HRVATSKA JABUKA. Uronite u svijet voćnih čarolija hrvatskih voćnjaka gdje pažljivo biramo najsočnije plodove i pretvaramo ih u neodoljivo osvježenje, stvoreno s ljubavlju iz srca Hrvatske.

Proizvodi u ponudi

Vindi Premium 100% juice HRVATSKA JABUKA 1 L

Svježe mlijeko

Vindi 100% juice

Kada bi sunce biralo, izabralo bi Vindi. Zdravo osvježenje i energija za početak dana dolazi u Vindi Juicevima od 100% biranog, zrelog voća, i što je još važnije - bez dodatka šećera i konzervansa. A o ukusima ne raspravljamo: naranča, jabuka, ananas ili rajčica - vi birate! 

Proizvodi u ponudi

Vindi Premium 100% juice naranča 0,2, 1 i 2 L, Vindi Premium 100% juice jabuka 0,2, 1 i 2 L, Vindi Premium 100% juice ananas 1 L, Vindi Premium 100% rajčica 1 L

Svježe mlijeko

Nektari

Voćna eksplozija! Vindi nektari od probranog voća vode vas u čaroban Vindi svijet koji obiluje pozitivnom energijom i izvrsnim okusima! Probudite dijete u sebi i dopustite im da vas okusom podsjete na bezbrižne dane igre i veselja.

Proizvodi u ponudi

Vindi Premium nektar crni ribiz 1 L, Vindi Premium nektar borovnica 0,2 i 1 L, Vindi Premium nektar višnja 0,2 i 1 L, Vindi Premium nektar breskva 0,2, 1 i 2 L, Vindi Premium nektar marelica 0,2 i 1 L, Vindi nektar naranča 0,2, 1 i 2L, Vindi nektar jabuka 0,2, 1 i 2 L

Svježe mlijeko

Vindi Vitamin

Dvostruki pogodak! Proizvedeni isključivo od prirodnih sastojaka s dodatkom najvažnijih vitamina, ovi sokovi idealno su osvježenje u svakoj prigodi i u svako godišnje doba.  

Proizvodi u ponudi

Vindi nektar multivitamin 0,2 i 1 L, Vindi A+C+E 0,25, 1 i 2 L, Vindi B+C+E 0,25, 1 i 2 L, Vindi limun-naranča +C 2 L

Svježe mlijeko

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: