Karijere

Postanite dio našeg tima

Ako želite karijeru u pozitivnom i motivirajućem okruženju novih trendova te u dinamičnoj svakodnevici rada u Grupi Vindija razvijati svoja znanja i vještine, postanite dio našeg tima!

Budućnost i karijera

Budućnost i karijera

Najveći doprinos besprijekornom ugledu Vindije svakako daju njezini zaposlenici svojim sposobnostima i znanjem, timskim radom i odgovornošću. Posao u Grupi Vindija prilika je za rad s najboljima pa zaposlenici imaju priliku za stalnim edukacijama i usavršavanjem. Prednost su i mnogobrojne različite pogodnosti te kontinuirana briga o zadovoljstvu i razvoju zaposlenika zbog kojih je nesumnjivo dobro biti dio Grupacije. Pridružite se našem velikom timu i zajedno nastavimo plan uspješnog i stabilnog poslovanja na zadovoljstvo svih nas kao i naših potrošača.

Pogledajte

Razvijamo poslovanje zajedno - naši kooperanti

Zahvaljujući kvalitetnoj suradnji s više od 1000 proizvođača mlijeka i brojlera diljem Hrvatske, svakodnevno opskrbljujemo tržište cijele Hrvatske i regije pa i dijelove Europske unije, domaćim mlijekom te pilećim mesom beskompromisne kvalitete. Posebnu pažnju i brigu posvećujemo ulaganju u uspješnu suradnju s kooperantima koju s njima ostvarujemo dugi niz godina. 

Pogledajte
Razvijamo poslovanje zajedno - naši kooperanti

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: