O nama

Kooperanti i sljedivost

large warehouse

Od našeg polja do vašeg stola u 24 sata

Vindija je zaslužna što su na vašem stolu svaki dan samo najkvalitetniji prehrambeni proizvodi, a naši su kooperanti zaslužni što je sve što proizvedemo, napravljeno od vrhunske sirovine. Surađujemo s preko 1000 proizvođača mlijeka i peradi i jedini smo u Hrvatskoj koji otkupljujemo kravlje, kozje i ovčje mlijeko.

Kako brinemo o zadovoljstvu svojih vjernih kupaca, tako brinemo i o zadovoljstvu kooperanata bez kojih Vindija ne bi bila vodeća prehrambena industrija u regiji:

  • svojim kooperantima jamčimo redovitu podršku u poslovanju i kontinuiran otkup sirovina po pravednim cijenama,
  • a potrošačima jamčimo samo najukusnije, najzdravije i najbolje mesne, mliječne, biljne i voćne proizvode s kojima uvijek možete biti sigurni da kupujete – hrvatsko.

Tijekom krize uzrokovane pandemijom, Vindija je preuzela otkup kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka od kooperanata koji su dotad isporučivali mlijeko manjim prerađivačima, a koji su, na žalost, morali prestati s poslovanjem. Na taj je način osigurano da svaka litra mlijeka proizvedenog na hrvatskim farmama bude otkupljena i na vrijeme otpremljena u proizvodne pogone Vindije, što je jamstvo najviše 'z bregov kvalitete koja dolazi u domaćinstva diljem Hrvatske.

 

Put od polja do stola

Kada od naših farmera i malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva otkupimo mlijeko, ono se prerađuje i priprema za distribuciju kako bi u svježini s domaćih pašnjaka mogle uživati sve generacije kupaca diljem Hrvatske. 

Zaokruženi, integrirani proces proizvodnje znači da svi mesni i mliječni proizvodi na police vaših omiljenih trgovina dolaze u roku od maksimalno 24 sata što jamči naš kontrolirani proces sljedivosti.

Put vaših omiljenih proizvoda iz Vindije započinje vlastitom tvornicom za proizvodnju stočne hrane i nastavlja se prirodnim uzgojem peradi te obradom piletine u najsuvremenijim uvjetima. Koristimo vlastitu veterinarsku službu i laboratorij u kojem se na godišnjoj razini izvrši 100 tisuća analiza kontrole kvalitete i sigurnosti čime jamčimo strogu kontrolu svih faza i procesa proizvodnje kako bi na stolove u domaćinstva diljem Hrvatske, ali i regije, stiglo isključivo najkvalitetnije meso i mesne prerađevine.

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: