O nama

Briga za potrošače

large warehouse

Znamo da naši kupci cijene samo najkvalitetnije prehrambene proizvode, stoga su nam oni svakodnevna motivacija za unaprjeđenjem usluge i poticaj za dokazivanjem naše titule vodeće prehrambene industrije u zemlji i regiji.

Kvaliteta Vindija

Vindiju krasi više od pola stoljeća duga tradicija proizvodnje najkvalitetnijih prehrambenih proizvoda.

Znak Kvaliteta Vindija već duže vremena sinonim je za hrvatske proizvode europske kvalitete s naglaskom na funkcionalnim proizvodima dodatne zdravstvene vrijednosti. Naši nutritivno vrijedni asortimani postaju dio tradicije i kao takvi nisu samo dio obiteljske svakodnevice nego i vrhunskih ugostiteljskih jelovnika, ali i ustanova poput bolnica i vrtića koje pomno paze na odabir dobavljača hrane.

U našem asortimanu pokrivena je cjelokupna idealna dnevna prehrana: od zajutraka i objeda do užine i večere s bogatim jelovnicima proizvoda od mlijeka, fermentiranih proizvoda, sireva, maslaca, pudinga, biljnih proizvoda te voćnih sokova, osvježujućih pića i izotoničnih napitaka kao i pilećeg i purećeg mesa te mesnih prerađevina.

Kvaliteta Vindija obuhvaća više od 1400 sigurnih, zdravih i ukusnih proizvoda:

 • koristimo provjerene sirovine slijedeći pristup „od uzgoja do stola“ u kojem  pomno pratimo svaki dio proizvodnog ciklusa kako bismo svaki put, bez iznimke predstavili vrhunski proizvod;
 • naš tim predanih stručnjaka neprestano radi na usavršavanju linije proizvoda;
 • konstantno ulažemo u osuvremenjivanje proizvodne tehnologije i razvoj ambalaže pridajući veliku pozornost očuvanju okoliša i zadovoljavanju svih propisanih ekoloških standarda.

Od polja do stola

Važno nam je da naši potrošači konzumiraju svježe i kvalitetne proizvode, baš zato naš strogo kontrolirani proces sljedivosti jamči vam da cjelokupna ponuda mlijeka i antibiotik free pilećeg mesa i mesnih prerađevina iz našeg asortimana na police trgovina dolazi u roku od maksimalno 24 sata.

To znači da zahvaljujući zaokruženom procesu proizvodnje, u najsvježijem mlijeku, mesu i mesnim prerađevinama možete bez iznimke uživati svaki dan. Najbolji proizvodi na police trgovina dolaze našim vlastitim distribucijskim kanalima, ravno iz naših proizvodnih pogona, a dodatnu kvalitetu osigurali smo i kontroliranom proizvodnjom stočne hrane za prehranu peradi i mliječnih krava u vlastitoj tvornici Blagodar.

Vrijednosti koje traju

Jeste li znali da svake godine provedemo više od sto tisuća analiza kontrole i sigurnosti i to u našem vlastitom laboratoriju? Kada su zdravstvena ispravnost i kvaliteta naših proizvoda u pitanju, ništa ne prepuštamo slučaju!

Svi naši proizvodi ispunjavaju domaće, ali i međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti:

 • Naša piletina i puretina nose oznaku „Meso hrvatskih farmi“ – ponosni smo na hrvatsko podrijetlo naših namirnica kao i na njihovu sočnost!
 • Naše svježe mlijeko i brojni mliječni proizvodi nose oznaku "Mlijeko hrvatskih farmi" čime potvrđujemo hrvatsko podrijetlo sirevine i osiguravamo vrhunsku kvalitetu!
 • DAR omiljeni 100% biljni napitci dolaze u ekološki prihvatljivim pakiranjima te nose jamstveni žig Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva zdravlja „Živjeti zdravo“ – dodatno priznanje nutritivne kvalitete.
 • VEGAN oznaka za kompletnu liniju DAR biljnih proizvoda koja potvrđuje da su proizvodi u skladu s vegetarijanskom i veganskom etikom.
 • Certifikat „Dokazana kvaliteta Hrvatska“ za meso peradi Cekin – Nacionalni sustav kvalitete koji je uspostavljen od Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske.
 • Certifikat „Antibiotic free“ za svježe meso Cekin i svježe meso Vindon potvrda je da se uzgoj i obrada mesa vrši bez upotrebe antibiotika.

Kontinuirano smo najbolji pa je prema izboru hrvatskih potrošača:

 • Svježe i trajno mlijeko 'z bregov - "Mlijeko broj 1 u Hrvatskoj"*
 • Piletina Cekin „Piletina broj 1 u Hrvatskoj“*
 • Puretina Vindon „Puretina broj 1 u Hrvatskoj“*

*prema istraživanjima tržišta NielsenIQ

Certifikati kvalitete i sigurnosti

Uz oznaku antibiotik free koja potvrđuje da u našoj piletini, stočnoj hrani, ali i cijelom procesu nema antibiotika dodatna potvrda kvalitete proizvoda dobivena je i u vidu prvog hrvatskog certifikata „Dokazana kvaliteta Hrvatska“ za meso peradi dodijeljenog brendu Cekin. „Dokazana kvaliteta Hrvatska“ još je jedna potvrda dosadašnjih napora da potrošačima pružimo najbolje domaće proizvode od svježeg mesa peradi vrhunske kvalitete. Uz postojeće oznake Piletina broj 1, Mlijeko i Puretina broj jedan u Hrvatskoj, oznake Meso i Mlijeko hrvatskih farmi te Živjeti zdravo, certifikati su koji naglašavaju dodanu vrijednost i benefite proizvoda za zdravlje potrošača.

Dodatno smo se pobrinuli osigurati i certifikat IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium), a tu su i HALAL certifikat koji dodjeljuje Islamska zajednica u Hrvatskoj (Centar za certificiranje HALAL kvalitete u Zagrebu) te Košer, certifikat koji dodjeljuje Židovska vjerska zajednica Bet Israel u Hrvatskoj kako bi naši proizvodi bili dostupni svima!

Najsjajnije DLG medalje za najvišu kvalitetu proizvoda

Ponosni smo nositelji najviših svjetskih odličja kvalitete koja se dodjeljuju na vodećem europskom natjecanju prehrambenih proizvoda u Frankfurtu u organizaciji DLG-a, njemačke poljoprivredne udruge. Najsjajnije DLG medalje redovito osvajaju Vindijini tvrdi sirevi od kozjeg, ovčjeg i kravljeg mlijeka - Caprodur, Ovidur, Bovidur i Orodur te mnogi drugi mliječni i mesni proizvodi.

Priznanja izvornim hrvatskim proizvodima

Simboli "Hrvatska kvaliteta" i "Izvorno hrvatsko" koje je Hrvatska gospodarska komora još 2007. dodijelila našim proizvodima dodatno potvrđuju najvišu razinu kvalitete uz primjenu svjetskih normi i standarda u proizvodnji. Riječ je o priznanju za proizvode koje smo našim trudom i istraživanjem usavršili uz suradnju sa našim kooperantima koji iznova dokazuju hrvatsku kvalitetu koju dokazujemo dozvolom za uporabu znaka «Mlijeko hrvatskih farmi» koju dodjeljuje Hrvatska poljoprivredna agencija. 

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: