PROIZVODI / Mlijeko

Mlijeko

S mlijekom je započeo naš put prema vodećoj poziciji prehrambene industrije. Na mlijeku smo izbrusili sve vrijednosti kojima se i danas ponosimo – tradicija, kvaliteta i gastronomska izvrsnost. Mlijeko 'z bregov ostaje naš simbol, a na vama je samo da odaberete koji tip vam najbolje odgovara.

Potražite proizvode naših brandova

Svježe mlijeko

Zajedno s našim vrijednim kooperantima, svakodnevno na vaše stolove donosimo najsvježije kravlje mlijeko koje kao dokaz domaćeg podrijetla ponosno nosi oznaku „Mlijeko hrvatskih farmi“. Besprijekoran izvorni okus, bogatstvo kalcija i vitamina te neupitni zdravstveni benefiti, razlozi su zbog kojih naše 'z bregov svježe mlijeko kontinuirano drži status Mlijeka broj 1 u Hrvatskoj.
 

Proizvodi u ponudi

'z bregov svježe mlijeko 3,2% m.m. 1 L T-REX, 1 L i 1,75 L PET, 'z bregov svježe mlijeko 1,5% m.m. 1 L PET, 'z bregov svježe mlijeko ESL 3,2% m.m. 1 L PET, 'z bregov svježe mlijeko ESL 1,5% m.m. 1 L PET

Svježe mlijeko

Trajno mlijeko

Trajno mlijeko vrhunske kvalitete za vas donosimo ravno sa zelenih pašnjaka naše zemlje. Praktična pakiranja ovog proizvoda prepoznatljivog okusa i dokazane kvalitete, osigurat će da u trajnom mlijeku 'z bregov uživate u svakoj prilici, u različitim masnoćama i volumenima koji se u potpunosti prilagođavaju vašim potrebama.

Proizvodi u ponudi

'z bregov trajno mlijeko 2,8% m.m. 0,2, 0,5, 1 i 2 L, 'z bregov trajno mlijeko 1% m.m. 1 L, 'z bregov trajno mlijeko 0,9% m.m. 1 i 2 L, 'z bregov trajno mlijeko 3,5% m.m. 1 L, 'z bregov mlijeko za kavu 3,8% m.m. 1 L

Svježe mlijeko

Kozje mlijeko

Kozje mlijeko, popij m-e-e-e za zdravlje!

Masne kiseline i manja količina kolesterola čine kozje mlijeko brže i lakše probavljivim, a slobodne aminokiseline pomažu u borbi protiv alergija. Sadrži kalcij, fosfor, magnezij, vitamin A te puno proteina pa je idealan partner ako želite učvrstiti strukturu kostiju, raditi na mišićima ili ste alergični na kravlje mlijeko. 

Svježe mlijeko

Funkcionalno mlijeko

Mlijeko s vitaminom D, prirodni saveznik za imunitet!

Vitamin D pridonosi normalnoj funkciji imunosnog sustava, a samo 3 čaše ovog mlijeka pružit će vam 90% preporučene dnevne potrebe za vitaminom D. Osim vitaminom D3, obogaćeno je vitaminima A i E. 

Proizvodi u ponudi

'z bregov kozje mlijeko 2,8% m.m. 0,2, 0,5 i 1 L, 'z bregov trajno mlijeko + vitamin D 2,8% m.m. 1 L

Svježe mlijeko

Mlijeko s okusima

Bezvremenski tekući čokoladni klasik.

Kao Rembrand, Picasso i Michelangelo, ‘z bregov čokoladno mlijeko je klasično remek-djelo koje nikada neće zastarjeti. Ali kako bi se stvorio takav klasik potrebna su dva vrhunska sastojka - najkvalitetnije mlijeko i najfinija čokolada. A mi smo se za to pobrinuli kako bi sladokusci svih uzrasta mogli uživati. Osim toga, ovaj divni napitak u potpunosti se prilagođava vašim potrebama pa ga možete pronaći u različitim volumenima i pakiranjima.

Proizvodi u ponudi

'z bregov čokoladno mlijeko 0,2, 0,5 i 1 L

Svježe mlijeko

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: