O nama
Dobar Vam dan, baš svaki dan od 1959. godine!
Dobar, ispunjen, sretan i zdrav dan želimo Vam već 64 godine. Bez iznimke, bez obzira na užurbanost i izazove života, bez kompromisa kada se radi o vama, velikoj obitelji naših vjernih kupaca.
Kroz zajedničke godine rasta slušali smo vas, kontinuirano usvajali najnovija znanja i tehnologije u proizvodnji hrane i na Vaše stolove svakodnevno donosili bogatstvo okusa najviše kvalitete i nutritivnih vrijednosti. Mi smo Vindija. Naših 4272 djelatnika svakoga dana obrađuje isključivo najkvalitetnije mlijeko i peradsko meso više od 1000 hrvatskih kooperanata, te s osobitom pažnjom i uz pomoć najsuvremenijih tehnologija na vaše stolove svakodnevno donosi čak 1.400 proizvoda. To je naša misija uz koju vam jamčimo beskompromisnu Kvalitetu Vindija i brigu o baš svakoj zdravoj, sljedivoj i vrijednoj namirnici koje u konačnici grade našu paletu izvrsnosti u pravom smislu te riječi. Ako smo, želeći vam na naš način svakodnevno dobar dan, barem malo doprinijeli obiteljskoj sreći, naš je cilj ispunjen, a želja da budemo još bolji i prisutniji u vašim životima za nas je još veća. Jer zajedno s Vama smo Vindija – kompanija kreatora, istinskih vizionara, znalaca iskrenih i čistih okusa, poštovatelja tradicije i sakupljača suvremenih znanja.
Broj 1 u Hrvatskoj prema izboru potrošača:
Svi okupljeni pod jednim jamstvom kvalitete i izvornosti
Budućnost je počela u prošlosti
Vindija je špilja nedaleko od Varaždina, a svoje ime koje je danas sinonim za kvalitetu, dugujemo upravo njoj. I to ne slučajno. Poznato je da su ponajbolji majstori sirari svoje sireve kroz stoljeća na zrenje nosili upravo u spilje kako bi dobili okuse, teksture i prošaranost plemenitom zdravom plijesni koja se razvija samo u idealnim uvjetima vlage i protočnosti zraka. Vindija je prva u Hrvatskoj počela proizvoditi iznimno cijenjene sireve s plemenitom plijesni te je 1970. promijenila dotadašnje ime i postala Vindija, spojivši povijest i budućnost u jedno. U spilji Vindiji od pretpovijesti su se okupljali ljudi, a ideja okupljanja kroz gastronomske užitke pokreće našu kompaniju i dan danas. Proizvodnja vrhunske hrane najviše kvalitete i nutritivnih vrijednosti naš je imperativ, a u kreiranju novih proizvoda želimo ostati prvi. Prvi u Hrvatskoj, 1977. godine mlijeko u staklenim bocama zamijenili smo Tetra Pakom te je iste godine nastao naš brand 'z bregov s čitavim nizom novih proizvoda. Već tada je počela budućnost! Rast, nova tvornice polutvrdih sireva i širenje na nova tržišta obilježilo je naredno desetljeće u kojem preuzimamo varaždinsku Koku i postajemo najveći proizvođač svježih pilića i prerađevina od pilećeg mesa pod imenom Cekin. Vindija postaje lider hrvatske prehrambene industrije te akvizira i najveću varaždinsku pekarnicu Latica, pokreće proizvodnju sokova, a pridružuju nam se i riječka industrija mesnih prerađevina ViR 1898 te županjska mljekara Novi Domil. Do danas smo proširili i proizvodnju i na tržišta regije te su naši proizvodi dostupni ne samo na policama susjednih zemalja nego i čitave Europe. Pazimo na želje i potrebe svakog kupca, razvijamo nove proizvode i okusima spajamo sve generacije. Biti lider za nas je prošlost, sadašnjost i budućnost, a Vindija je tu filozofiju poslovanja usvojila u svojoj bogatoj povijesti i skladnom odnosu sa svojim kupcima. Društvena odgovornost, usvajanje najviših ekoloških standarda i kontinuirano stjecanje novih znanja utemeljenih na tradiciji i povijesti, put je na kojem rastemo već 64 godine i samo s Vama smo Vindija.