Legenda kaže da je jednom jedan čovjek uspio namazati samo jednu šnitu Vivis svježeg krem sira. Mi bismo na vašem mjestu ovu informaciju i dalje uzeli s velikim oprezom jer je neodoljivost Vivis svježeg krem sira nadaleko poznata. Osim što su jako fini i mazivi, ovi sirevi mogu se pohvaliti svojim visokim sastavom kalcija i vitamina A  što ih čini kvalitetnim, zdravim i ukusnim obrokom u kombinaciji s omiljenim kruhom ili krekerom.

Kvaliteta Vindija
Vivis

Svježi krem sirevi Vivis u šest okusa – original ili s ukusnim dodacima – bogati su kalcijem i vitaminom A te ih njihova velika nutritivna vrijednost čini idealnim međuobrokom za svaki dan. 

Odlični su dodatak slanim jelima – sendvičima, bruschettama, umacima, tjesteninama i pitama, ali i mirisnim slatkim desertima. Uz Vivis možete napraviti najukusniju i najkremastiju tortu od sira koju ćete ikada kušati ili iskoristite sezonsko voće i uživajte u laganom i osvježavajućem desertu. Budite maštoviti, eksperimentirajte i kreirajte nova jela uz savršenu teksturu i mazivost Vivis krem sira!

Vivis

Vivis proizvodi

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: