PROIZVODI / Vrhnje

Vrhnje

Uz liniju naših 'z bregov vrhnja možete pustiti mašti na volju, odvažno pripremati slane i slatke specijalitete koji će vaše ukućane ostaviti bez daha i uživati u svakom zalogaju!

Potražite proizvode naših brandova

Kiselo vrhnje

‘z bregov kiselo vrhnje možemo nazvati našom verzijom Creme Fraichea. Kiselo vrhnje je poput čarobnog štapića. Dodajte ga bilo kojem jelu i odmah će ga pretvoriti u nešto novo i bolje. Svako će jelo osvježiti i svemu dati onu prekrasnu notu kremoznosti. Neka jela jednostavno ne mogu bez njega. Peciva, kolači, krem juhe, variva, umaci i dipovi jednostavno nisu isti bez kiselog vrhnja.

Proizvodi u ponudi

'z bregov kiselo vrhnje 12% m.m. 200 g čaša i 900 g kantica, 'z bregov kiselo vrhnje 20% m.m. 200 g čaša i 2000 g kantica, 'z bregov domaće kiselo vrhnje za svježi sir 25% m.m. 300 g, 'z bregov kiselo vrhnje 25% m.m. 900 g kantica, 'z bregov mileram 22% m.m. 400 g čaša i 900 g kantica

Svježe mlijeko

Vrhnje za kuhanje

Vrhnje za bolje kuhanje. Pravi kulinarski guru zna da je vrhnje za kuhanje ključan sastojak u pripremi raznih jela. Kako bi inače umak za tjesteninu bio tako bogat, juhe tako fine, a variva tako kremasta? A da ne govorimo o jelima s gljivama i slasticama... Vrhnje za kuhanje ‘z bregov as je u rukavu za svako jelo. Istražite sve čari još kremastijeg, ukusnijeg i podatnijeg pomoćnika svakog chefa, profesionalca ili amatera, i uživajte u njegovoj nenadmašnoj novoj recepturi i besprijekornoj svilenkastoj teksturi.

Proizvodi u ponudi

'z bregov vrhnje za kuhanje 0,2, 0,5 i 1 L

Svježe mlijeko

Vrhnje za šlag

Šlag na kraju. Neka naše vrhnje bude šlag na svakoj torti! Ali i na bilo kojem drugom desertu kojim odlučite počastiti sebe ili svoje najmilije. Svaka kremasta slastica uz 'z bregov vrhnje za šlag dobiva sasvim novu dimenziju, jedinstvenu teksturu i neponovljiv okus. Odvažite se i eksperimentirajte sa sastojcima za desert, ali za čvrsti i kremasti šlag uvijek odaberite vrhnje 'z bregov.

Proizvodi u ponudi

'z bregov vrhnje za šlag 0,2 i 0,5 L

Svježe mlijeko

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: