'z bregov Protein

Mliječni napitak

Bijela čokolada-malina

Dnevna doza bjelančevina koja je potrebna organizmu za razvoj i obnovu odgovara onoj u kilogramu graška. Vindija je pripremila proteinske mliječne napitke koji u samo jednoj bočici sadržavaju jednaku dnevnu dozu bjelančevina od 50 g.

'z bregov Protein mliječni napitci dostupni su u pet finih okusa – jagoda, vanilija, čokolada u kombinaciji s bananom, pistacija i bijela čokolada s malinom. I ono najvažnije, bez dodanog su šećera i bez laktoze, s niskim udjelom masti!

Bilo da ste među onima koji su „dio inventara“ obližnje teretane ili panično odbrojavate dane do odlaska na plažu, 'z bregov Protein mliječni napitak olakšat će vam put prema cilju. Mi to zovemo spajanje ukusnog s korisnim, a vama prepuštamo konačnu ocjenu.

S obzirom na sastav i hranjive vrijednosti, 'z bregov Protein mliječni napitak je:

 • bogat proteinima
  Svaka bočica 'z bregov Protein mliječnog napitka od 0,5 l sadržava 50 g bjelančevina, što čini preporučeni dnevni unos bjelančevina. A svi znamo da bjelančevine najbolje pridonose povećanju i održavanju mišićne mase.
 • bez dodanog šećera
  Ako želiš biti fit, šećer mora „out“. Zato 'z bregov Protein mliječni napitci nemaju dodatnog šećera i sadržavaju samo prirodno prisutne šećere iz mlijeka.
 • s niskim udjelom masti
  U 0,5 L 'z bregov Protein mliječnog napitka naći ćete samo 1 do 2,5 g mliječne masti. Tako nizak udio mliječne masti sigurno će vam pomoći u održavanju linije.
 • bez laktoze
  'z bregov Protein mliječni napitci ne sadržavaju laktozu pa ih mogu konzumirati i osobe s intolerancijom na taj šećer.

Prosječna nutritivna vrijednost na 100 ml / po obroku 500 ml:

Energetska vrijednost 270 kJ (64 kcal) 1350 kJ (320 kcal)
Masti 0,5 g 2,5 g
od čega zasićene masne kiseline 0,3 g 1,5 g
Ugljikohidrati 4,9 g 24,5 g
od čega šećeri 4,6 g 23,0 g
Proteini 10 g 50 g
Sol 0,24 g 1,2 g

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: