Dar - Biljni napitak

DAR biljni napitak - pet različitih okusa za 100% užitaka

ISKORISTI DAR PRIRODE!

Ovi jedinstveni biljni proizvodi od badema i zobi pružaju senzacionalni doživljaj za sve koji obožavaju proizvode biljnog podrijetla ili ih tek otkrivaju. Izaberite svoj idealni DAR prirode i uživajte u skladu zdravlja i punog okusa iz Vindije! 

  • 100 % biljnog podrijetla
  • Bez laktoze
  • Pogodno za vegane
  • Proizvedeno u Hrvatskoj

100 % biljnog podrijetla, cijela paleta DAR veganski su proizvodi i nositelji V-oznake, jedinstvene oznake kvalitete koju Europska vegetarijanska unija dodjeljuje proizvodima i jelima izrađenima u skladu s veganskom i vegetarijanskom etikom.

DAR biljni napitci nose jamstveni žig „Živjeti Zdravo“ i garantiraju zdravstvenu ispravnost, ali i kvalitetu u skladu propisanim kriterijima zbog čega pozitivno utječu na zdravlje i kvalitetu života.

Ključni je strateški prioritet Vindije briga o okolišu te su stoga DAR biljni napitci dostupni u ugljično-neutralnom pakiranju kojim se neutralizira ugljikov otisak u prirodi.

Izaberi svoj dar prirode

DARujemo ti nešto potpuno novo i dragocjeno, sklad zdravlja i užitka iz Vindije! Kušaj DAR biljne napitke, fermentirane napitke V-GURT i deserte i uvjeri se u okuse besprijekorne kakvoće DAR zobi i DAR badema!

DAR ispunjava želje i potrebe svih potrošača usmjerenih zdravim proizvodima na biljnoj bazi, koji teže održivosti u svim segmentima i svjesni su važnosti očuvanja okoliša.

Osvježi svoj doručak, jutarnju šalicu kave ili smoothie i jednostavno uživaj u zdravom i ukusnom DARu prirode!

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: