Dar - Biljni napitak

DAR biljni napitak - pet različitih okusa za 100% užitaka

ISKORISTI DAR PRIRODE!

Ti jedinstveni biljni proizvodi od badema i zobi prava su senzacija za sve koji obožavaju proizvode biljnog podrijetla ili ih tek otkrivaju. Odaberite svoj idealan DAR prirode i uživajte u harmoniji zdravlja i punog okusa iz Vindije! 

  • 100 % biljnog podrijetla
  • bez laktoze
  • pogodno za vegane
  • proizvedeno u Hrvatskoj

100 % biljnog podrijetla, cijela paleta DAR veganski su proizvodi i nositelji V-oznake, jedinstvene oznake kvalitete koju Europska vegetarijanska unija dodjeljuje proizvodima i jelima pripremljenim u skladu s veganskom i vegetarijanskom etikom.

DAR biljni napitci nose jamstveni žig „Živjeti zdravo“ čime jamče zdravstvenu ispravnost, ali i kvalitetu u skladu propisanim kriterijima te pozitivno utječu na zdravlje i kvalitetu života.

Ključni je strateški prioritet Vindije briga o okolišu zato su i DAR biljni napitci dostupni u ugljično-neutralnom pakiranju kojim se neutralizira ugljikov otisak u prirodi.

Odaberi svoj dar prirode

DARujemo ti nešto potpuno novo i dragocjeno, sklad zdravlja i užitka iz Vindije! Kušaj DAR biljne napitke, fermentirane napitke V-GURT i deserte i uvjeri se u okuse besprijekorne kvalitete DAR zobi i DAR badema!

DAR ispunjava želje i potrebe svih potrošača koji preferiraju zdrave proizvode na biljnoj bazi, teže održivosti i svjesni su važnosti očuvanja okoliša.

Osvježi svoj doručak, jutarnju šalicu kave ili smoothie i jednostavno uživaj u zdravom i ukusnom daru prirode!

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: