25.10.2023

Mlada nada hrvatske atletike, Varaždinka Jana Koščak ostvarila vrijednu podršku Vindije

 fotograf:

Grupa Vindija podupiranjem mladih talenata nastavlja ulagati u budućnost hrvatskoga sporta

Sedamnaestogodišnja atletičarka iz Varaždina Jana Koščak, jedno od najperspektivnijih mladih imena u hrvatskom sportu i prava globalna senzacija u svijetu atletike, od sada će na daljnjem putu do svjetskih rekorda i odličja imati vrijednu podršku jedne od vodećih domaćih kompanija. Grupa Vindija ponosni je novi sponzor jedne od najvećih uzdanica domaćeg sporta, čime je vodeća domaća prehrambena kompanija nastavila dugu tradiciju ulaganja u hrvatsku mladež, zagovaranja zdravog i aktivnog života te podupiranja istaknutih pojedinaca, klubova i udruga koje svojim djelovanjem pridonose lokalnoj i nacionalnoj zajednici.

U svojem prvom seniorskom sedmoboju Jana je osvojila deveto mjesto postavivši novi hrvatski seniorski rekord, ali i najbolji svjetski rezultat u konkurenciji do 18 godina, dok je u sedam disciplina srušila čak pet osobnih rekorda i jedan juniorski državni. Štoviše, Janin osobni rekord u skoku u vis od 192 cm za samo jedan centimetar niži je od  mlađeg juniorskog rekorda legendarne Blanke Vlašić, što potvrđuje da je zaista riječ o još jednom posebnom mladom talentu s iznimnim olimpijskim potencijalom. Na te uspjehe, kao i na činjenicu da je riječ i o briljantnoj mladoj predstavnici varaždinske lokalne zajednice, posebno je ponosna Grupa Vindija koja godinama podupire predanost izvrsnosti u svim aspektima poslovnog i društvenog života te je prepoznaje i nagrađuje, posebice kod mladih domaćih sportaša.

„Kao lider u svojoj industriji, Vindija itekako cijeni i prati istaknute mlade pojedince koji su svojim sportskim i akademskim angažmanom ili društveno odgovornim doprinosom ponos i primjer lokalnoj i nacionalnoj zajednici. Samim time, Grupa posebno prepoznaje i zagovara ulaganja u sport i mlade domaće sportaše s ciljem promicanja kulture zdravog i aktivnog načina života, koju istodobno nadopunjuje i svojim poslovnim djelovanjem, tj. stvaranjem proizvoda koji prate potrebe sportaša, posebice mladih koji su još u razvoju. Podršku našoj Jani Koščak vidimo i kao doprinos stvaranju budućih sportskih uspjeha naše zemlje, zbog čega nam je zaista velika čast biti dijelom te prekrasne sportske priče u usponu i biti vjetar u leđa jednoj takvoj čudesnoj mladoj osobi na koju smo iznimno ponosni“, poručio je predsjednik Uprave Vindije, Nenad Klepač.

„Imati iza sebe jednu od najvećih hrvatskih kompanija zaista je poseban osjećaj koji prije svega predstavlja potvrdu da je moj trud primijećen i da moja zajednica vjeruje u mene, a zatim i ulijeva dodatno samopouzdanje te želju za daljnjim napretkom. Zahvalna sam što će me na daljnjem putu pratiti ovakvo društvo koje itekako zna tajne uspjeha i koje zna kako doći do vrha u svojoj disciplini“, poručila je Jana Koščak, atletičarka varaždinske Slobode.

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: