Kada bi naš imunosni sustav mogao pričati, sigurno bi ispričao puno lijepih priča o dobrim bakterijama Lactobacillus casei koje mu pomažu u borbi s prehladama, virozama i pridonose njegovoj snazi. Zato ‘z bregov nudi funkcionalni jogurt Fortia, koji se osim svojim punim okusom ističe i vrijednim sastavom. Sve što trebate napraviti jest uživati u konzumaciji, a ovaj jogurt i vaš organizam napravit će sve ostalo.

Kvaliteta Vindija
Fortia

Fermentirani mliječni proizvodi najbolji su izvor probiotika i prebiotika, a FORTIA funkcionalni jogurti iz Vindije puni su tih korisnih sastojaka za održavanje crijevne mikroflore. Sadržavaju dobru bakteriju Lactobacillus paracasei CASEI 431 koja je ključna za zdravu probavu. Jedan obrok od 330 g FORTIA jogurta osigurat će vam čak 50 % preporučenog dnevnog unosa vitamina A i D3, što znači prirodni štit za vaš imunosni sustav. 

Prednosti naših funkcionalnih jogurta prepoznale su i majke pa FORTIA ponosno nosi oznaku „Odabrale mame“ – jer mame ipak znaju što je najbolje! 

Fortia

Fortia proizvodi

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: