Još od 1961. Koka je kolijevka hrvatske peradarske proizvodnje, a danas za vas proizvodi kontinuirano najbolju piletinu u Hrvatskoj.

Piletina broj 1
Kvaliteta Vindija

Izvor: NielsenIQ, panel trgovine u Hrvatskoj, 2021.
„Izračun temeljen na NielsenIQovim podacima prema kojima je Vindija vodeći proizvođač, a Cekin vodeća robna marke u količinskoj i vrijednosnoj prodaji u kategoriji svježeg pilećeg mesa (piletine) u Hrvatskoj za razdoblje prosinac 2020.– studeni 2021.“ (Copyright © 2021, Nielsen Consumer LLC.)

Cekin

Vodeći brend piletine u Hrvatskoj, Cekin, prvi je izbor potrošača i piletina broj 1 u zemlji. Iznimnu kvalitetu pilećeg mesa jamčimo zaokruženim proizvodnim procesom sljedivosti „od polja do stola“, vlastitom tvornicom stočne hrane, vlastitim farmama za antibiotic-free uzgoj peradi, vlastitim laboratorijem u kojem se provede više od 100.000 analiza sigurnosti godišnje te strogo kontroliranim vlastitim rashladnim lancem distribucije. Svi naši proizvodi na policama trgovina dostupni su unutar maksimalno 24 sata od početka proizvodnje kako bi na vašem stolu bili uvijek besprijekorne kvalitete. 

Cekin

Cekin proizvodi

COOKIE POLICY

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: