NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Zapečeni šampinjoni s Vivisom

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju. 
Priprema
  • Krupnijim šampinjonima maknite stabljike, a šešire naglo popecite sa svih strana na malo maslinova ulja. 
  • Maknite s vatre, lagano osolite i popaprite, nabodite na štapiće i premjestite u posudu za pečenje. 
  • Udubine napunite Vivisom sa šunkom i gratinirajte u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 °C oko pet minuta. Poslužite ih vruće posute svježim nasjeckanim začinskim biljem.  

Sastojci / 2 osobe
1 žlica maslinova ulja
200 g šampinjona
125 g Vivis svježeg krem sira
  sol, papar
  začinsko bilje (vlasac, peršin i mažuran)

Vezani proizvodi

Vivis svježi krem sir šunka
 blank