VINDON GMO-FREE BOŽIĆNA PURICA

Pred nama su božićni blagdani, dani u kojima se posebno slavi obiteljsko zajedništvo.
Uz to posebno blagdansko razdoblje veže se niz tradicionalnih običaja koje svijet njeguje još od davnina. 
Podsjećamo vas na nezaobilazan simbol svečanoga blagdanskog objeda – božićnu puricu i
otkrivamo kako je savršeno pripremiti i uljepšati blagdanski doživljaj.

https://www.youtube.com/watch?v=JudPEaoKhyw

Ostali recepti

Zapečeni mlinci s Capro Freshom

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje. 
Priprema / 40 min
  • Mlince stavite u kipuću vodu, kuhajte 3-4 minute, maknite s vatre te ih ostavite nekoliko minuta poklopljene da nabubre, zatim ocijedite.
  • Vatrostalnu posudu premažite omekšanim maslacem.
  • Sir Capro Fresh zdrobite vilicom pa pomiješajte s kiselim vrhnjem, hamburgerom narezanim na kockice i jajima, osolite i popaprite po želji te pomiještajte s ocijeđenim mlincima.
  • Sve zajedno stavite u vatrostalnu posudu i pecite u zagrijanoj pećnici na 180ºC od 20-25 minuta.
Posluživanje
Poslužite vruće narezano na "kocke".

Savjet
Ukoliko ovako pripremljene mlince poslužujete kao prilog nekom pečenju, ova količina biti će vam dostatna za 8-10 osoba.
Sastojci / 6 osoba
500 g kiselog vrhnja
'z bregov
280 g sira Capro Fresh
250 g mlinaca Latica
100 g dimljene slanine (hamburgera) Rozeto
2 jaja
80 g maslaca
'z bregov

sol
  papar 

Vezani proizvodi

'z bregov maslac 'z bregov kiselo vrhnje 12% mm Capro Fresh Mlinci s jajima Hamburger
 blank