|
Priprema
|
/ 40 min
|
- Mlince stavite u kipuću vodu, kuhajte 3-4 minute, maknite s vatre te ih ostavite nekoliko minuta poklopljene da nabubre, zatim ocijedite.
- Vatrostalnu posudu premažite omekšanim maslacem.
- Sir Capro Fresh zdrobite vilicom pa pomiješajte s kiselim vrhnjem, hamburgerom narezanim na kockice i jajima, osolite i popaprite po želji te pomiještajte s ocijeđenim mlincima.
- Sve zajedno stavite u vatrostalnu posudu i pecite u zagrijanoj pećnici na 180ºC od 20-25 minuta.
|
|
Posluživanje
|
Poslužite vruće narezano na "kocke".
|
|
Savjet
|
Ukoliko ovako pripremljene mlince poslužujete kao prilog nekom pečenju, ova količina biti će vam dostatna za 8-10 osoba. |
|
|
Sastojci
|
/ 6 osoba |
500 g |
kiselog vrhnja
'z bregov |
280 g |
sira Capro Fresh |
250 g |
mlinaca Latica |
100 g |
dimljene slanine (hamburgera) Rozeto |
2 |
jaja |
80 g |
maslaca
'z bregov |
|
sol |
|
papar |
|
|