MAJSTOR KUHANJA? NIŠTA LAKŠE!

"Kako ono ide? Prstohvat soli, malo češnjaka…Joj, ne sjećam se više!"..

Ako priprema glavnog jela i kod vas izgleda ovako, od sada vam dajemo razlog za opuštanje  jer za sve vas koji hrabro uranjate u kulinarske pustolovine pripremili smo najbolje recepte s kojima ćete se ikad susresti. Iznenadite svoje najdraže i pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje!

Ostali recepti

Zapečeni mlinci s Capro Freshom

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje. 
Priprema / 40 min
  • Mlince stavite u kipuću vodu, kuhajte 3-4 minute, maknite s vatre te ih ostavite nekoliko minuta poklopljene da nabubre, zatim ocijedite.
  • Vatrostalnu posudu premažite omekšanim maslacem.
  • Sir Capro Fresh zdrobite vilicom pa pomiješajte s kiselim vrhnjem, hamburgerom narezanim na kockice i jajima, osolite i popaprite po želji te pomiještajte s ocijeđenim mlincima.
  • Sve zajedno stavite u vatrostalnu posudu i pecite u zagrijanoj pećnici na 180ºC od 20-25 minuta.
Posluživanje
Poslužite vruće narezano na "kocke".

Savjet
Ukoliko ovako pripremljene mlince poslužujete kao prilog nekom pečenju, ova količina biti će vam dostatna za 8-10 osoba.
Sastojci / 6 osoba
500 g kiselog vrhnja
'z bregov
280 g sira Capro Fresh
250 g mlinaca Latica
100 g dimljene slanine (hamburgera) Rozeto
2 jaja
80 g maslaca
'z bregov

sol
  papar 

Vezani proizvodi

'z bregov maslac 'z bregov kiselo vrhnje 12% mm Capro Fresh Mlinci s jajima Hamburger
 blank