NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Vruće police od krumpira (bez glutena)

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju. 
Priprema
  • Neoguljeni krumpir dobro operite i prerežite po pola i posolite. Lim za pečenje premažite Butterinom.
  • Na to posložite polovice krumpira, prerezanom stranom prema dolje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 220 °C oko pola sata ili dok krumpir ne omekša. 
Posluživanje
Poslužite vruće, u kombinaciji s osvježujućim i kremastim Vilikis grčkim jogurtom.

Sastojci / 4 osobe
600 g krumpira
200 g Butterina 'z bregov sa začinskim biljem

sol
2 grčka jogurta Vilikis

 blank