|
Priprema
|
/ 15 min
|
- Mascarpone mikserom izmiješajte te dodajte pire od banane, pola količine šećera i kokosov liker.
- Kivi, mango i jagode narežite na sitne kocke i pomiješajte s preostalim šećerom i kašastim sokom.
- Redajte naizmjence u čašu kremu i voćnu salatu.
- Dobro rashladite čašice s desertom.
|
|
Posluživanje
|
Prije posluživanja ukrasite metvicom i keksima. |
|
|
Sastojci
|
|
za 6 - 8 čašica |
500 g |
sira Mascarponea 'z bregov |
1 |
banana (zgnječena u pire) |
1 žlica |
kokosova likera |
100 g |
šećera u prahu |
1 dl |
kašastog voćnog soka Vindi marelica |
2 |
kivija |
1 |
mango |
100 g |
jagoda |
|
piškoti ili sličini keksi i listovi metvice |
|
|