NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Vilikis pire krumpir

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju. 
 


Priprema  / 30 min
  • Krumpir stavite u lonac i prelijte vodom da bude potpuno potopljen. Osolite i kuhajte dok ne omekša.
  • Ocijedite i dobro ga protisnite. Zatim dodajte prvo maslac i maslinovo ulje. Dobro promiješajte i dodajte jogurt i sve začine. Miješajte dok ne dobijete kremasti pire.
Posluživanje
Poslužite odmah, najbolje s pilećim ražnjićima ili povrćem s roštilja.

Sastojci  / 4 osobe
800 g oguljenog i narezanog krumpira
300 g  grčkog jogurta Vilikis
1 žlica maslinova ulja
1 žlica maslaca 'z bregov
1 češanj češnjaka

po prstovet praha i muškatnog orašćića i kajenskog papra 
  malo soli i crnog papra 

Vezani proizvodi

'z bregov maslac
 blank