VINDON GMO-FREE BOŽIĆNA PURICA

Pred nama su božićni blagdani, dani u kojima se posebno slavi obiteljsko zajedništvo.
Uz to posebno blagdansko razdoblje veže se niz tradicionalnih običaja koje svijet njeguje još od davnina. 
Podsjećamo vas na nezaobilazan simbol svečanoga blagdanskog objeda – božićnu puricu i
otkrivamo kako je savršeno pripremiti i uljepšati blagdanski doživljaj.

https://www.youtube.com/watch?v=JudPEaoKhyw

Ostali recepti

Varivo s lećom i puretinom

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Priprema / 40 min
  • Puretinu narežite na prutiće, a mrkvu na kockice te pirjajte oko 10 minuta na malo ulja.
  • Zatim dodajte leću, dva lovorova lista te oguljenu korabicu narezanu na kockice i toliko vode da svi sastojci budu prekriveni tekućinom. Osolite i popaprite.
  • Kuhajte u poklopljenom loncu uz povremeno miješanje 20 minuta ili više (dok tekućina posve ne ispari).
Savjet
Kod pirjanja dodajte malo Butterino 'z bregov za začinskim biljem, a varivo možete preliti kiselim vrhnjem 'z bregov.
Sastojci / 4 osobe
300 g purećeg filea od prsa Vindon
400 g leće iz konzerve
1 veća mrkva
1 veća  korabica
  ulje 
  sol, papar, lovor list

Vezani proizvodi

Pureća prsa
 blank