NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Svježi kruh sa skutom i kurkumom

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju. 
Priprema / 50 min
  • Pomiješajte sve sastojke u jednolično ljepljivo tijesto. Ostavite da odstoji oko 10 minuta.
  • Premjestite tijesto u kalup obložen papirom za pečenje ili premazan uljem i stavite peći u pećnicu prethodno zagrijanu na 190 °C. U velikom kalupu peče se oko 30 minuta, a u manjem oko 20 minuta.
Posluživanje
Vruć kruh poslužite s maslacem 'z bregov ili s nekim od sirnih namaza 'z bregov.

Sastojci 
 Za jedan veći ili dva manja kockasta kalupa:
600 g Bovi skute 'z bregov
600 g glatkog brašna
1-2 žlice kurkume
2 čajne žličice soli
1 žlica limunova soka
1 paketić praška za pecivo
4 dl  mlijeka 'z bregov
50 g  maslaca 'z bregov

Vezani proizvodi

'z bregov svježe mlijeko 3,2% mm 'z bregov maslac Bovi skuta
 blank