|
Priprema |
/ 10 min
|
- Pileći file uzdužno prerežite na pola, lagano istucite batom za meso, začinite i pecite na zagrijanom ulju nekoliko minuta sa svake strane.
- Tost koji ste tostirali premažite vrhnjem koje ste pomiješali sa senfom, zatim stavite list zelene salate, 2 ploške rajčice, pečeni pileći file, po krišku Dimeka i Deluxe šunke, poklopite tostom i ponovite postupak.
- Prerežite sendvič da dobijete dva trokuta.
|
|
Posluživanje
|
Uz ovaj bogati sendvič svojem školarcu spakirajte mliječni desert Vindino. |
|
|
Sastojci
|
/ 1 osoba |
1 |
pileći file Cekin |
2 lista |
zelene salate |
3 kriške |
tosta |
4 ploške |
rajčice |
2 kriške |
sira Dimeka |
2 kriške |
Deluxe šunke Vindon |
50 g |
kiselog vrhnja
'z bregov |
|
malo senfa |
|
|