|
Priprema
|
/ 50 min
|
- Poklopite sa drugim dijelom tijesta i prelijte ostatkom preljeva.
- Ohladite i prelijte glazurom od čokolade. Pomiješajte jaja sa šećerom te postupno dodajte ostale sastojke.
- Pecite 30 min. na 180 ºC. Pečeni biskvit prerežite na 3 dijela te ga nadjenite šlagom i višnjama. Izvana ukrasite desert šlagom i višnjama.
|
|
|
Sastojci
|
|
Za biskvit |
5 |
jaja |
4 male šalice |
šećera |
5 malih šalica |
šećera |
1 mala šalica |
ulja |
1 mala šalica |
mlijeka 'z bregov |
1 |
prašak za pecivo |
2 žlice |
kakaa |
Za nadjev |
7 dl |
vrhnja za šlag |
1 |
kompot od višanja |
350 g |
nadjeva od višanja |
|
|