VINDON GMO-FREE BOŽIĆNA PURICA

Pred nama su božićni blagdani, dani u kojima se posebno slavi obiteljsko zajedništvo.
Uz to posebno blagdansko razdoblje veže se niz tradicionalnih običaja koje svijet njeguje još od davnina. 
Podsjećamo vas na nezaobilazan simbol svečanoga blagdanskog objeda – božićnu puricu i
otkrivamo kako je savršeno pripremiti i uljepšati blagdanski doživljaj.

https://www.youtube.com/watch?v=JudPEaoKhyw

Ostali recepti

Savici od piletine s tikvicama i pancetom

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.

Priprema / 40 min
  • Tikvicu operite i narežite na tanke trake. Posolite i popaprite.
  • Lagano posolite pileće batke.
  • Ploške pancete složite u parove tako da im se rubovi preklapaju.
  • Na svaki par ploški pancete stavite po jedn pileći batak te ga napunite tikvicom narezanom na trake.
  • U sredinu stavie kuglicu maslaca i čvrsto savijte. Spoj učvrstite čačkalicom.
  • Svitke od piletine pecite na umjereno vrućem roštilju oko 8 minuta sa svake strane.
Sastojci / 4 osobe
8 pilećih bataka sa kostima Cekin
16 kriški pancete Rozeto
1 velika tikvica

sol
  papar 
  maslac 'z bregov 
8 čačkalica

Vezani proizvodi

Rozeto dalmatinska dimljena panceta 'z bregov maslac Pileći rasjek
 blank