|
Priprema
|
|
- Tanko istucite pureće odreske pa ih posolite, popaprite i pospite češnjakom u prahu. Odrežite četiri odreska veličine oko 12 x 8 cm. Ostatak mesa stavite u blender i sameljite.
- Smjesu podijelite na dva dijela. U jednu dodajte pola količine maslaca, jedno jaje i nasjeckanu sušenu rajčicu. U drugu dodajte špinat, jaje i drugu polovicu maslaca. Svaku od smjesa još jednom posebno sameljite da se svi sastojci dobro sjedine.
- Zatim slažite redom: odrezak, sloj zelene smjese, odrezak, sloj crvene smjese, odrezak, sloj zelene smjese i završite odreskom.
- Stavite peći u zagrijanu pećnicu na 180 °C oko 45 minuta.
|
|
|
Sastojci
|
/ 4 osobe
|
1,5 kg |
odrezaka od purećih prsa Vindon |
1 žlica |
sitno nasjeckane sušene rajčice |
30 g |
mladog špinata |
2 |
jaja |
|
sol, papar |
|
češnjak u prahu |
100 g |
maslaca 'z bregov |
|
|