MAJSTOR KUHANJA? NIŠTA LAKŠE!

"Kako ono ide? Prstohvat soli, malo češnjaka…Joj, ne sjećam se više!"..

Ako priprema glavnog jela i kod vas izgleda ovako, od sada vam dajemo razlog za opuštanje  jer za sve vas koji hrabro uranjate u kulinarske pustolovine pripremili smo najbolje recepte s kojima ćete se ikad susresti. Iznenadite svoje najdraže i pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje!

Ostali recepti

Šareno pureće pečenje

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Priprema
  • Tanko istucite pureće odreske pa ih posolite, popaprite i pospite češnjakom u prahu. Odrežite četiri odreska veličine oko 12 x 8 cm. Ostatak mesa stavite u blender i sameljite. 
  • Smjesu podijelite na dva dijela. U jednu dodajte pola količine maslaca, jedno jaje i nasjeckanu sušenu rajčicu. U drugu dodajte špinat, jaje i drugu polovicu maslaca. Svaku od smjesa još jednom posebno sameljite da se svi sastojci dobro sjedine. 
  • Zatim slažite redom: odrezak, sloj zelene smjese, odrezak, sloj crvene smjese, odrezak, sloj zelene smjese i završite odreskom. 
  • Stavite peći u zagrijanu pećnicu na 180 °C oko 45 minuta. 

Sastojci / 4 osobe
1,5 kg odrezaka od purećih prsa Vindon
1 žlica sitno nasjeckane sušene rajčice
30 g mladog špinata
2 jaja
  sol, papar
  češnjak u prahu
100 g maslaca 'z bregov

Vezani proizvodi

Pureća prsa 'z bregov maslac
 blank