NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Salata od pečenih tikvica i Camemberta

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju.
Priprema / 40 min
  • Tikvice operite i narežite na ploške debljine otprilike 1 cm. Stavite ih u zdjelu, pokapajte malinovim uljem i posolite. Promiješajte.
  • Istresite ploške tikvica u lim za pečenje i pecite ih u pećnici na 200ºC oko 15 minuta. Ostavite da se ohlade.
  • Na tanjure lijepo složite pečene tikvice zajedno s mini rajčicama, Camembertom i maslinama.
  • Pospite nasjeckanim peršinovim lišćem i vlascem, pokapajte balzamičnim octom i po potrebi maslinovim uljem.

Sastojci / 4 osobe
2 tikvice
1 sir Camembert
8 mini rajčica
100 g crnih maslina

maslinovo ulje
  balzamični ocat

sol
  peršinovo lišće 
  vlasac 

Vezani proizvodi

Camembert
 blank