NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Salata od gljiva i Camemberta

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju.
Priprema / 20 min
  • Glavice radiča razdijelite na listove. Listove očistite i operite, ostavite da se ocijede i osušite na papirnatom ubrusu.
  • Gljive očistite i operite, osušite ih na papirnatom ubrusu i narežite na tanke ploške.
  • Camembert narežite na trokutiće. U zdjeli pomiješajte limunov sok s nasjeckanim češnjakom i sjeckanim peršinovim lišćem te maslinovim uljem. Posolite i popaprite.
Posluživanje
Na tanjure ravnomjerno rasporedite klice lucerne. Lijepo složite radič, gljive i Camembert. Složenu salatu prelijte pripremljenim preljevom.

 Sastojci / 4 osobe
4 glavice radiča
8 šampinjona
150 g klica lucerne
1 sir Camembert
2 češnja češnjaka
limuna

maslinovo ulje
  peršinovo lišće 
  sol 
  papar

Vezani proizvodi

Camembert
 blank