NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Salata od dimljenog lososa i šparoga

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju. 
Priprema / 30 min
  • Šparoge očistite, operite pod mlazom vode i kuhajte u posoljenoj vodi oko 5 minuta. Ostavite da se ocijede i ohlade. Zatim ih uzdužno razrežite.
  • Šparoge posložite na tanjure pa ih ukrasite ploškama dimljenog lososa.
  • Na vrh izmrvite svježi sir i naribajte tvrdo kuhano jaje.
  • Pokapajte limunovim sokom i maslinovim uljem i odozgo pospite nasjeckanim koprom.

Sastojci / 4 osobe
200 g dimljenog lososa
500 g zelenih šparoga
2 jaja
50 g Varaždinskog svježeg sira u sirnoj marami
1 limun
  maslinovo ulje 
  kopar

sol

Vezani proizvodi

'z bregov varaždinski svježi sir u sirnoj marami
 blank