LA DOLCE VITA

Konkretan dio obroka ste obavili, a sada slijedi desert…

Iz naše bogate kolekcije mliječnih poslastica izabrali smo najbolje za recepte koji će vas uvesti u raj za sladokusce.

Mmmmljac!

Ostali recepti

Sacher torta

Želite pripremiti ukusnu savijaču, okruglice na češki način ili neku drugu poslasticu, a ni sami ne znate gdje biste počeli?
Rješenja  potražite u Vindijinoj "slatkoj" kuharici!
Priprema / 70 min
  • Istucite žumanjke sa šećerom i polako dodajte maslac, omekšanu čokoladu i brašno.
  • Na kraju snijeg od bjelanjaka stavite u kalup i pecite na oko 180 ºC oko 45 minuta.
  • Pečeno prerežite na dva dijela te premažite džemom od marelice i kremom.

Sastojci
8 jaja
16 dkg šećera
25 dkg maslaca 'z bregov
30 dkg čokolade
20 dkg brašna
5 dkg kakaa
 Za kremu i preljev:
15 dkg šećera
3 jaja
20 dkg maslaca 'z bregov
15 dkg čokolade

Vezani proizvodi

'z bregov maslac
 blank