MAJSTOR KUHANJA? NIŠTA LAKŠE!

"Kako ono ide? Prstohvat soli, malo češnjaka…Joj, ne sjećam se više!"..

Ako priprema glavnog jela i kod vas izgleda ovako, od sada vam dajemo razlog za opuštanje  jer za sve vas koji hrabro uranjate u kulinarske pustolovine pripremili smo najbolje recepte s kojima ćete se ikad susresti. Iznenadite svoje najdraže i pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje!

Ostali recepti

Rižoto od sipe sa šafranom


 
Priprema / 40 min
  • Na maslinovom ulju popržite usitnjeni luk i češnjak, dodajte sipu narezanu na manje komadiće, začinite i pržite dok ne omekša uz povremeno podlijevanje temeljcem.
  • Zatim dodajte rižu i šafran pa kuhajte dok ne omekša uz podlijevanje temeljcem.
  • Maknite rižoto sa vatre pa umiješajte maslac i naribani Caprodur
  • Komorač narežite na tanke ploške pa ga kratko popržite sa svake strane na maslinovom ulju, posolite.
 
Posluživanje
Rižoto poslužite na podlozi od komorača i ukrasite klicama češnjaka. 
 

 
Sastojci / 4 osobe
550 g očišćene sipe
350 g riže
1 komorač
1 paketić šafrana
1 glavica luka
2 režnja češnjaka
30 g klica češnjaka
80 g maslaca 'z bregov
100 g naribanog Caprodura Vindija
Riblji ili povrtni temeljac
maslinovo ulje
sol, papar

Vezani proizvodi

Caprodur
 blank