LA DOLCE VITA

Konkretan dio obroka ste obavili, a sada slijedi desert…

Iz naše bogate kolekcije mliječnih poslastica izabrali smo najbolje za recepte koji će vas uvesti u raj za sladokusce.

Mmmmljac!

Ostali recepti

Rainbow cake od limuna i Vivisa

Želite pripremiti ukusnu savijaču, okruglice na češki način ili neku drugu poslasticu, a ni sami ne znate gdje biste počeli?
Rješenja  potražite u Vindijinoj "slatkoj" kuharici!
 
Priprema / 60 min
  • Miješajte Vivis, sok i koricu limuna, vanilin šećer, ekstrakt badema i 300 g šećera u prahu. 
  • Vrhnje pomiješajte s kremfiksom i preostalim šećerom u čvrst šlag. Smjesu od Vivisa i šlaga razdijelite na 4 jednaka dijela. 
  • U kalup za tortu položite biskvit. U prvu smjesu Vivisa dodajte 4 otopljena listića želatine, prvu jestivu boju i prvi dio šlaga. 
  • Sve sjedinite, ulijte na biskvit pa stavite hladiti da se stegne prije ulijevanja smijese druge boje. Prije posluživanja tortu dobro ohladite i pospite šarenim perlicama.
 

 
Sastojci
1 gotova biskvitna kora
Vivis svježa krem sira od 200 g
500 ml vrhnja za šlag 'z bregov

sok od 2 limuna
  korica od 1/2 limuna
2 vanilin šećera
  nekoliko kapi ekstrakta badema
400 g  šećera u prahu
2 šlagfiksa
16 listića želatine
  jestive boje

Vezani proizvodi

'z bregov vrhnje za šlag 36% mm Vivis svježi krem sir
 blank