|
Priprema
|
/ 40 min
|
- Na malo ulja popecite kozice.
- Nakon 2 - 3 minute zalijte vinom i posolite. Kuhajte dok tekućina ne ispari.
- Malo ohladite i očistite kozice od ljuštura te ih narežite napola.
- Po dvije kore tijesta premazane uljem slijepite zajedno te izrežite ukupno 24 četverokuta.
- Obložite kalup za muffine tim izrezanim tijestom pa u svaki stavite malo kozica, kockice Camemberta i žlicu vrhnja u koje ste umiješali peršin.
- Pecite u pećnici zagrijanoj na 200ºC oko 10 - 15 minuta ili do željene boje.
|
|
Posluživanje
|
Poslužite toplo ili hladno kao "party snack". |
|
|
Sastojci
|
/ 24 komada |
300 g |
svježih kozica |
300 g |
kiselog vrhnja
'z bregov |
250 g |
gotovog tijesta za savijače ili burek |
250 g |
sira Camemberta |
|
maslinovo ulje |
1 dl |
vina |
|
prstovet soli i malo usitnjenoga svježeg peršina |
|
|