NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Račići zapečeni s Camembertom

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju. 
Priprema / 40 min
  • Na malo ulja popecite kozice.
  • Nakon 2 - 3 minute zalijte vinom i posolite. Kuhajte dok tekućina ne ispari.
  • Malo ohladite i očistite kozice od ljuštura te ih narežite napola.
  • Po dvije kore tijesta premazane uljem slijepite zajedno te izrežite ukupno 24 četverokuta.
  • Obložite kalup za muffine tim izrezanim tijestom pa u svaki stavite malo kozica, kockice Camemberta i žlicu vrhnja u koje ste umiješali peršin.
  • Pecite u pećnici zagrijanoj na 200ºC oko 10 - 15 minuta ili do željene boje.
Posluživanje
Poslužite toplo ili hladno kao "party snack".

Sastojci / 24 komada
300 g svježih kozica
300 g kiselog vrhnja
'z bregov
250 g gotovog tijesta za savijače ili burek
250 g sira Camemberta
  maslinovo ulje
1 dl vina
  prstovet soli i malo usitnjenoga svježeg peršina 

Vezani proizvodi

'z bregov kiselo vrhnje 20% mm Camembert
 blank