VINDON GMO-FREE BOŽIĆNA PURICA

Pred nama su božićni blagdani, dani u kojima se posebno slavi obiteljsko zajedništvo.
Uz to posebno blagdansko razdoblje veže se niz tradicionalnih običaja koje svijet njeguje još od davnina. 
Podsjećamo vas na nezaobilazan simbol svečanoga blagdanskog objeda – božićnu puricu i
otkrivamo kako je savršeno pripremiti i uljepšati blagdanski doživljaj.

https://www.youtube.com/watch?v=JudPEaoKhyw

Ostali recepti

Pureći kotleti sa špinatom

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje. 


Priprema /   20 min
  • Puretinu posolite, popaprite, popržite u tavi na ulju kratko s obje strane te posložite u vatrostalnu zdjelu.
  • Špinat prokuhajte nekoliko minuta u vodi, ocijedite i začinite solju, paprom i češnjakom u prahu.
  • Puretinu obložite špinatom i sirom te zapecite u pećnici na 220ºC oko 10 minuta.
Posluživanje
Poslužite sa sezonskom salatom i kukuruznom palentom.

Savjet
Količinu špinata možete smanjiti te dodati još neko drugo lisnato povrće (blitvu, kelj, raštiku, broskvu).
Sastojci / 4 osobe
0,8 kg purećeg kotleta Vindon
0,4 kg špinata
0,3 kg  sira Bel Vi 
  sol, papar, češnjak u prahu 
2 žlice  maslinova ulja

Vezani proizvodi

Pureća prsa Bel Vi Pureći kotleti
 blank