|
Priprema
|
/ 20 min
|
- Puretinu posolite, popaprite, popržite u tavi na ulju kratko s obje strane te posložite u vatrostalnu zdjelu.
- Špinat prokuhajte nekoliko minuta u vodi, ocijedite i začinite solju, paprom i češnjakom u prahu.
- Puretinu obložite špinatom i sirom te zapecite u pećnici na 220ºC oko 10 minuta.
|
|
Posluživanje
|
Poslužite sa sezonskom salatom i kukuruznom palentom. |
|
Savjet
|
Količinu špinata možete smanjiti te dodati još neko drugo lisnato povrće (blitvu, kelj, raštiku, broskvu).
|
|
|
Sastojci
|
/ 4 osobe
|
0,8 kg |
purećeg kotleta Vindon |
0,4 kg |
špinata |
0,3 kg |
sira Bel Vi |
|
sol, papar, češnjak u prahu |
2 žlice |
maslinova ulja |
|
|