MAJSTOR KUHANJA? NIŠTA LAKŠE!

"Kako ono ide? Prstohvat soli, malo češnjaka…Joj, ne sjećam se više!"..

Ako priprema glavnog jela i kod vas izgleda ovako, od sada vam dajemo razlog za opuštanje  jer za sve vas koji hrabro uranjate u kulinarske pustolovine pripremili smo najbolje recepte s kojima ćete se ikad susresti. Iznenadite svoje najdraže i pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje!

Ostali recepti

Pureća prsa s mozzarellom i rajčicom

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Priprema / 30 min
  • Narežite pureća prsa na odreske, istucite ih batom za meso i posolite.
  • Rajčice očistite, operite i razrežite na četvrtine. Istresite ih u zdjelu.
  • Dodajte mozzarellu narezanu na ploške, nasjeckano peršinovo lišće i usitnjeni origano. Posolite, pokapajte maslinovim uljem i sve promiješajte.
  • U velikoj tavi pržite odreske na maslinovu ulju s obje strane. Zalijte ih juhom i pirjajte na laganoj vatri oko 10 minuta.
  • Na svaki odrezak stavite smjesu od rajčice i mozzarelle.
  • Posudu poklopite pa nastavite pirjati na umjerenoj vatri još oko 10 minuta.
  • Povremeno promiješajte i dolijevajte tekućine koliko je potrebno.

Sastojci / 4 osobe
600 g purećih prsa Vindon
30 ml maslinova ulja
200 g mini rajčica
200 g mozzarelle
150 ml bistre juhe

sol
  peršinovo lišće 

origano
  bosiljak 
  brašno 

Vezani proizvodi

Pureća prsa
 blank