VINDON GMO-FREE BOŽIĆNA PURICA

Pred nama su božićni blagdani, dani u kojima se posebno slavi obiteljsko zajedništvo.
Uz to posebno blagdansko razdoblje veže se niz tradicionalnih običaja koje svijet njeguje još od davnina. 
Podsjećamo vas na nezaobilazan simbol svečanoga blagdanskog objeda – božićnu puricu i
otkrivamo kako je savršeno pripremiti i uljepšati blagdanski doživljaj.

https://www.youtube.com/watch?v=JudPEaoKhyw

Ostali recepti

Pureća prsa s mozzarellom i rajčicom

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Priprema / 30 min
  • Narežite pureća prsa na odreske, istucite ih batom za meso i posolite.
  • Rajčice očistite, operite i razrežite na četvrtine. Istresite ih u zdjelu.
  • Dodajte mozzarellu narezanu na ploške, nasjeckano peršinovo lišće i usitnjeni origano. Posolite, pokapajte maslinovim uljem i sve promiješajte.
  • U velikoj tavi pržite odreske na maslinovu ulju s obje strane. Zalijte ih juhom i pirjajte na laganoj vatri oko 10 minuta.
  • Na svaki odrezak stavite smjesu od rajčice i mozzarelle.
  • Posudu poklopite pa nastavite pirjati na umjerenoj vatri još oko 10 minuta.
  • Povremeno promiješajte i dolijevajte tekućine koliko je potrebno.

Sastojci / 4 osobe
600 g purećih prsa Vindon
30 ml maslinova ulja
200 g mini rajčica
200 g mozzarelle
150 ml bistre juhe

sol
  peršinovo lišće 

origano
  bosiljak 
  brašno 

Vezani proizvodi

Pureća prsa
 blank