MAJSTOR KUHANJA? NIŠTA LAKŠE!

"Kako ono ide? Prstohvat soli, malo češnjaka…Joj, ne sjećam se više!"..

Ako priprema glavnog jela i kod vas izgleda ovako, od sada vam dajemo razlog za opuštanje  jer za sve vas koji hrabro uranjate u kulinarske pustolovine pripremili smo najbolje recepte s kojima ćete se ikad susresti. Iznenadite svoje najdraže i pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje!

Ostali recepti

Punjeni avokado sa puretinom i crnim sezamom

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
 
Priprema                          
  • Pureći file kuhajte u osoljenoj vodi, ohladite, narežite na tanke ploške, začinite , pokapajte uljem i pomiješajte sa crnim sezamom.
  • Avokado ogulite, prerežite na pola, izvadite košticu, pa s jedne i druge strane dobro nakapajte sokom limete i posolite. Korabicu i mrkvu ogulite, narežite na tanke ploške, a zatim na što tanje rezance. Tikvicama ogulite zeleni dio pa također narežite na što tanje rezance. 
  • Naribani sir Ovidur stavite na papir za pečenje, pa otopite u mikrovalnoj pećnici 30 sekundi. Tanke rezance povrća pokapajte maslinovim uljem i sokom limete, dodajte sol, papar i puretinu sa sezamom pa punite avokado. 
  • Punjeni avokado posipajte izmrvljenim Bovidurom i poslužite.
 

 
Sastojci / 4 osobe
4 zrela avokada
200 g purećeg filea Vindon
2 tikvice
mrkve
korabica
40 g crnog sezama
3 limete
70 g Bovidura Vindija
70 g Ovidura Vindija
  sol, papar
  maslinovo ulje

Vezani proizvodi

Ovidur Bovidur Pureća prsa
 blank