VINDON GMO-FREE BOŽIĆNA PURICA

Pred nama su božićni blagdani, dani u kojima se posebno slavi obiteljsko zajedništvo.
Uz to posebno blagdansko razdoblje veže se niz tradicionalnih običaja koje svijet njeguje još od davnina. 
Podsjećamo vas na nezaobilazan simbol svečanoga blagdanskog objeda – božićnu puricu i
otkrivamo kako je savršeno pripremiti i uljepšati blagdanski doživljaj.

https://www.youtube.com/watch?v=JudPEaoKhyw

Ostali recepti

Punjena pileća prsa

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Priprema / 60 min
  • Špinat proberite i operite te na trenutak blanširajte u posoljenoj kipućoj vodi. Ostavite da se ohladi.
  • Češnjak ogulite i nasjeckajte.
  • Papriku očistite, operite i narežite na ploške.
  • Pileća prsa prerežite na dva dijela. Svaki dio uzdužno razrežite po sredini pa dijelove raširite.
  • Filee posolite, pospite nasjeckanim češnjakom, nadjenite špinatom, paprikom i maslinama i čvrsto presavijte.
  • Slažite po četiri kriške slanine hamburgera tako da im se rubovi preklapaju.
  • Pileća prsa stavite na rub slanine pa ih čvrsto umotajte u slaninu.
  • Svitke stavite u lim za pečenje i pecite u pećnici na 180ºC oko 30 minuta.

Sastojci / 4 osobe
2 kom pilećih prsa Cekin
1 velika crvena paprika
100 g crnih maslina (bez koštica)
200 g špinata
16 kriški slanine hamburgera Rozeto
2 češnja češnjaka

sol
  papar 
  peršinovo lišće 

Vezani proizvodi

Pileća prsa Hamburger
 blank