NEKA KUHANJE POČNE!

Vaš obrok pun iznenađenja praktički nije ni počeo, a već ste se «bezobrazno» prepustili uživanju?

Mora da ste zavirili u izvrsne recepte naših vrijednih kuhara, koji i od predjela prave istinska remek - jela.  

Započnite svoj gurmansku gozbu sa stilom! 

Preprženo povrće sa svježim sirom

Priprema ukusnog predjela ne predstavlja nikakav problem kada su tu Vindijini proizvodi, jer kada se oni nađu u sastojcima, znate da ćete dobiti odličan prvi slijed u meniju.

Priprema / 30 min
  • Sve povrće očistite, operite i osušite na papirnatom ubrusu i narežite na trake.
  • Na maslinovu ulju kratko popržite nasjeckani češnjak.
  • Dodajte povrće, klice od graha i gljive.
  • Sastojke pržite na jakoj vatri oko 10 minuta.
  • Posolite i popaprite, promiješajte i maknite s vatre.
Posluživanje
Po povrću izmrvite svježi sir, promiješajte i poslužite.

Sastojci / 4 osobe
12 malih bukovača
100 g poriluka
100 g mrkve
100 g tikvica
100 g svježe crvene ili zelene paprike
100 g klica graha
2 češnja češnjaka
100 g svježeg sira
'z bregov
30 ml maslinova ulja

sol
  papar

Vezani proizvodi

'z bregov svježi sir posni
 blank