|
Priprema
|
/ 30 min
|
- Želatini dodajte 6 velikih žlica hladne vode te ju otopite u vrućoj kupelji.
- Vrhnje za šlag istucite u čvrst šlag.
- Pomiješajte jogurt sa šećerom u prahu, vanilin šećerom, naribanom limunovom koricom, borovnicama i otopljenom želatinom.
- Smjestu od borovnica postupno dodajte vrhnju za šlag neprekidno miješajući pjenjačom.
- Smjesu od borovnica i vrhnja za šlag uijte u namašćeni kalup.
- Stavite u hladnjak da se krema poveže.
|
|
|
Sastojci
|
/ 4 osobe
|
400 ml |
Freska jogurta od borovnica |
400 g |
borovnica |
400 ml |
vrhnja za šlag
'z bregov |
100 g |
šećera u prahu |
1 paketić |
vanilin šećera |
1 |
limun |
15 g |
želatine |
|
|