SIGURNOST NA PRVOM MJESTU!

Cekin svježe pileće meso hrvatski je proizvod kontroliranog podrijetla koji godišnje prođe 100 tisuća analiza kvalitete i sigurnosti kako bi se na Vašem stolu našlo samo najbolje od domaće proizvodnje.

Put od svježe sirovine do gotovog proizvoda na policama trgovina traje od 12 do maksimalno 24 sata.

Kada se radi o kvaliteti, ne pristajemo na kompromise!

Ostali recepti

Piletina na meksički način

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Priprema / 60 min
  • Grah namočite, skuhajte i ostavite da se ocijedi.
  • Rajčicu i papriku očistite, operite i narežite na komade.
  • Luk i češnjak ogulite i nasjeckajte.
  • Pileće zabatke isperite pod mlazom hladne vode i osušite na papirnatom ubrusu. Meso posolite.
  • U velikoj posudi zagrijte ulje pa na njemu pržite zabatke o obiju strana. Izvadite ih na tanjur.
  • U istoj posudi pržite luk dok ne požuti. Dodajte češnjak, grah, slatki kukuruz, rajčicu i papriku.
  • Pirjajte na laganoj vatri još oko 10 minuta. Zatim ulijte juhu, posolite i popaprite pa dodajte nasjeckano peršinovo lišće i tabasco.
  • Vratite u posudu zabatke, poklopite i nastavite pirjati na laganoj vatri oko 25 minuta.
  • Povremeno promiješajte i dolijevajte tekućine koliko je potrebno.

Sastojci / 4 osobe
4 pileća zabatka (ili 8 bataka) Cekin
30 ml ulja
2 luka
200 g slatkog kukuruza (odmrznutog)
200 g crvenoga graha
crvena paprika
1 rajčica
3 češnja češnjaka
300 ml bistre juhe
  sol 
  papar 
  peršinovo lišće 
  umak tabasco 

Vezani proizvodi

Pileći batak i zabatak
 blank