|
Priprema
|
/ 40 min
|
- Piletinu narežite na kockice.
- Operite i očistite papriku te narežite na kriške.
- Ogulite mango i skinite meso s koštice. Narežite ga na kriške.
- Sastojke stavite u zdjelu i dodajte sezamovo ulje, umak od soje, sjemenke sezama, nasjeckani korijandar i sjemenke kardamoma prethodno izvađene iz mahune.
- Dobro promiješajte i ostavite neka se marinira oko 2 sata.
- Nabadajte naizmjence piletinu, papriku i manko na drvene štapiće.
- Pecite na roštilju oko 6 minuta sa svake strane.
|
|
|
Sastojci
|
/ 4 osobe
|
400 g |
piletine Cekin |
1 veliki |
mango |
1 velika |
paprika |
2 velike žlice |
sezamova ulja |
|
umak od soje |
60 g |
sjemenki sezama |
|
korijandar |
2 mahune |
kardamoma |
|
drveni ražnjići |
|
|