VINDON GMO-FREE BOŽIĆNA PURICA

Pred nama su božićni blagdani, dani u kojima se posebno slavi obiteljsko zajedništvo.
Uz to posebno blagdansko razdoblje veže se niz tradicionalnih običaja koje svijet njeguje još od davnina. 
Podsjećamo vas na nezaobilazan simbol svečanoga blagdanskog objeda – božićnu puricu i
otkrivamo kako je savršeno pripremiti i uljepšati blagdanski doživljaj.

https://www.youtube.com/watch?v=JudPEaoKhyw

Ostali recepti

Pileći ražnjići sa sezamom, korijandrom i mangom

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Priprema / 40 min
  • Piletinu narežite na kockice.
  • Operite i očistite papriku te narežite na kriške.
  • Ogulite mango i skinite meso s koštice. Narežite ga na kriške.
  • Sastojke stavite u zdjelu i dodajte sezamovo ulje, umak od soje, sjemenke sezama, nasjeckani korijandar i sjemenke kardamoma prethodno izvađene iz mahune.
  • Dobro promiješajte i ostavite neka se marinira oko 2 sata.
  • Nabadajte naizmjence piletinu, papriku i manko na drvene štapiće.
  • Pecite na roštilju oko 6 minuta sa svake strane.

Sastojci / 4 osobe
400 g piletine Cekin
1 veliki mango
1 velika paprika
2 velike žlice sezamova ulja

umak od soje
60 g sjemenki sezama

korijandar
2 mahune kardamoma
  drveni ražnjići 

Vezani proizvodi

Pileći rasjek
 blank