MAJSTOR KUHANJA? NIŠTA LAKŠE!

"Kako ono ide? Prstohvat soli, malo češnjaka…Joj, ne sjećam se više!"..

Ako priprema glavnog jela i kod vas izgleda ovako, od sada vam dajemo razlog za opuštanje  jer za sve vas koji hrabro uranjate u kulinarske pustolovine pripremili smo najbolje recepte s kojima ćete se ikad susresti. Iznenadite svoje najdraže i pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje!

Ostali recepti

Pileći file u oklopu od krumpira

Servirajte na stol jelo koje će vaši gosti pamtiti i uz malu pomoć naše kuharice pokažite im tko je pravi gospodar kuhinje.
Priprema / 40 min
  • Pileće filee osolite, popaprite i pirjajte na maslacu uz stalno podlijevanje vodom ili juhom dok ne omekšaju.
  • Premjestite ih u vatrostalnu zdjelu.
  • Krumpir protisnite i pomiješajte s jajima, solju, muškatnim oraščićem, polovinom sira i vrhnjem.
  • Tu smjesu rasporedite po piletini, pospite preostalim sirom i zapecite u prethodno zagrijanoj pećnici na temperaturi od 220ºC da se zapeče 10 - 15 minuta.
Posluživanje
Poslužite vruće sa sezonskom salatom.

Sastojci / 4 osobe
4 filea pilećih prsa Cekin (oko 150 g svaki)

malo maslaca
'z bregov
500 g kuhanog krumpira
jaja
50 g kiselog vrhnja
'z bregov

sol, papar, mljeveni muškatni oraščić
100 g sitno ribanog sira Ovidura

Vezani proizvodi

'z bregov kiselo vrhnje 20% mm Ovidur Pileći file 'z bregov maslac
 blank